Dominika Peczynski om kärleken till Anders Borg

NÖJE

”Jag är väldigt nöjd”

1 av 2 | Foto: OLA AXMAN
Förra våren blev det känt att Anders Borg och Dominika Peczynski är ett par

Dominika Peczynski och Anders Borgs kärlek frodas.

I pocasten ”Värvet” berättar Dominika att hon nu tror på tvåsamhet.
– Att jag känt tanken att jag vill vara med någon resten av mitt liv. Det har jag inte känt förut. Det är fint, säger hon.

PR-konsulten och före detta ”Army of Lovers”-medlemmen Dominika Peczynski, 45, är tillsammans med före detta finansministern Anders Borg, 48. Paret gick ut offentligt med sin kärlek i februari 2015 och har kallats omaka.
– Jag fattar inte vad det betyder. Jag förstår inte vad folk syftar på, vad de menar, säger hon i podcasten ”Värvet”.

Programledare Kristoffer Triumf förklarar det som att Dominika är explosiv och har varit kontroversiell medan Anders Borg känns som ”världens tråkigaste man”.

– Men det är han ju inte. Och jag är kanske inte så explosiv som jag verkar. Jag tycker det är mycket bra, jag är väldigt nöjd. Kärlek är toppen, speciellt så här när man är lite vuxen.

”Har inte känt så förut”

Dominika Peczynski berättar också att hon nu tror på tvåsamhet.
– Jag trodde inte på det på samma sätt förr. Att jag känt tanken att jag vill vara med någon resten av mitt liv. Det har jag inte känt förut. Det är fint.

Inom ett par veckor väntar flytt in i parets gemensamma lägenhet. Något som är helt nytt för Dominika.
– Det ska bli väldigt roligt. Jag tycker det ska bli väldigt spännande att bli sambo. Jag har aldrig varit det innan. Jag är ju en ”late bloomer”. Jag mognar så sent i mitt liv. Jag har faktiskt aldrig varit sambo. Jag har ju bott ihop men då har ägandet varit någons. Jag har aldrig haft ett gemensamt boende med någon, säger hon i podden.

ARTIKELN HANDLAR OM