Tv-serier

Fick besöksförbud – efter jordnötsbråk

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Efter bråket – ”One Tree Hill”-stjärnan får inte träffa sin son

Paul Johansson, stjärnan från tv-serien ”One Tree Hill”, får nu besöksförbud och får inte träffa sin son.

Allt beror på ett hätskt bråk som uppstått med barnets mamma.

– Det är inte första gången han beter sig aggressivt säger hon till TMZ.

Tv-stjärnan Paul Johansson, känd från bland annat "One Tree Hill" kommer att få hålla sitt avstånd till sitt barn och barnets mamma Mercedes Connor, efter att hon hävdat att skådespelaren ”gått i taket” efter att deras femårige son, som lider av allvarlig nötallergi, svalt en kaka med jordnötter i. Stjärnan har nu ålagts med besöksförbud fram till ett stundande förhör som ska hållas längre fram i månaden.

Försökte lämna med barnet

Föräldrarna hamnade i bråk när skådespelaren med våld försökte ta deras gemensamma barn ifrån det hus de befann sig i, samtidigt som han högljutt anklagade henne för att inte ha gett barnet sin medicin, och hon säger även att han ska ha betett sig väldigt aggressivt mot henne vid tillfället.

Skakad

Skådespelaren ska sedan ha kommit tillbaka till huset med barnet efter att en granne ifrågasatt hans beteende. Barnets mamma säger sig vara väldigt skakad av händelsen och att det här bara ett av ett flertal exempel på det aggressiva och stundtals våldsamma beteende som stjärnan visat upp under åren.

Spelade Dan Scott

Paul Johansson slog igenom stort efter att han spelat den populära rollen som Dan Scott i tv-serien ”One Tree Hill”, men har även haft roller i bland annat tv-serierna ”Mad Men” och ”Van Helsing” . han har även regisserat ett flertal avsnitt av "One Tree Hill".

ANNONS

Skicka en vacker bukett till mamma på mors dag – tips på lyxiga gåvor hittar du hos Interflora!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Stalkerattackerna som skakade världsstjärnorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Tv-serier