Selena Gomez och Justin Bieber i Instagrambråk

1 av 4
NÖJE

Relationen mellan Justin Bieber och Selena Gomez är inte på topp.

Nu skäller Gomez ut sitt ex på Instagram.

”Om du inte kan hantera hatet, sluta lägg upp bilder på din flickvän”, skriver hon.

Dessutom anklagar hon honom för att ha varit otrogen.

Stämningen är kylig mellan ex-paret Justin Bieber, 22, och Selena Gomez, 24.

Bieber röt nyligen till mot sina fans efter att de lämnat elaka Instagramkommentarer om hans nya romans Sofia Richie, 17.

Nu ger sig Selena Gomez in i leken - och skäller i sin tur ut sin ex-pojkvän, skriver Us Weekly.

”Om du inte kan hantera hatet, sluta lägg upp bilder på din flickvän, lol. Det borde vara en speciell grej mellan bara er två. Var inte arg på dina fans. De älskar dig”, skriver hon i en kommentar på hans Instagram.

Anklagas för otrohet

Det slutar inte där. Enligt flera fankonton har Bieber och Gomez publicerat fler ilskna kommentarer som raderats i efterhand, skriver Hollywood Life.

”Lustigt att de som varit otrogna flera gånger pekar finger åt de som var förlåtande och stöttande, inte konstigt att fansen är arga. Sorgligt. All kärlek”, ska ha Selena Gomez skrivit under Biebers bild.

Bieber ska i sin tur ha anklagat sitt ex för att ha utnyttjat honom.

”Det är märkligt att se människor som använt mig för att få uppmärksamhet fortfarande försöka peka finger åt det här hållet. Sorgligt. All kärlek”, skriver han.

Hotade att stänga kontot

Justin Bieber hotade sina följare att lämna Instagram efter att de kallat Sofia Richie för ”Sofia Bitchie” och kommenterar hennes utseende.

”Jag kommer göra min Instagram privat om ni inte slutar hata det här går överstyr, om ni är riktiga fans skulle ni inte vara så elaka mot personer jag tycker om”.

Än så länge är profilen öppen.

Selena Gomez och Justin Bieber hade ett på- och avförhållande under flera år. De har kallat varandra för ”sin allra första kärlek”.

ARTIKELN HANDLAR OM