”Kardashian var förföljd i tre dagar”

avErik Åberg

Misstänkta rånare stalkade stjärnan i Paris

1 av 7 | Foto: ABACAPRESS/STELLA PICTURES
Kim Kardashian med sin livvakt Pascal Duvier under vistelsen i Paris, före rånet.

Kim Kardashian förföljdes av de misstänkta rånarna bara dagar före rånet.

Nu bryter stjärnas livvakt tystnaden och lovar att de kommer hitta gärningsmännen.

– Ni har gett er på fel person, skriver han på sin blogg.

I tre dagar ska realitystjärnan Kim Kardashian, 35, varit förföljd av två män före attacken i lägenheten i Paris inträffade. Detta enligt källor nära den franska polisen, skriver Daily Mail.

Männen ska ha varit klädda som en detektiv respektive en fotograf, för att samla information inför rånet.

– Vi vet att en man låtsades vara fotograf och följde efter den amerikanska kändisen på en motorcykel. En annan man låtsades vara en civilklädd detektiv och försökte få ett bord bredvid henne på den exklusiva restaurangen Ferdi i torsdags men han lämnade lokalen när personalen frågade efter hans id-kort, säger en källa nära den franska polisen till Daily Mail.

Har bild på misstänkt

De båda männen är nu misstänkta för rånet och jagas av polis. Enligt uppgifter ska polisen känna till registreringsnumret på ett av deras fordon samt ha en bild på en av de misstänkta. De båda uppges vara franska och ”väldigt professionella”. Samtidigt har det visat sig att det inte finns några övervakningsbilder på när gärningsmännen bryter sig in eller lämnar byggnaden.

Nu bryter även Kim Kardashians livvakt Pascal Duvier tystanden. Duvier ska ha varit på en nattklubb under rånet tillsammans med Kims systrar Kourtney och Kendall. Men tagit sig snabbt tillbaka till lägenheten bara minuter efter att de fem maskerade männen lämnat.

”Vi kommer att hitta er”

– Det som hände i Paris är det sjukaste jag någonsin sett och hört. Vi har tips och vi kommer att hitta er. Jag lovar. Ni har gett er på fel person, skriver han på sin blogg enligt Daily Mail.

Det var under söndagskvällen som Kim Kardashian blev rånad och mordhotad i sin lyxlägenhet i Paris. Fem maskerade och beväpnade män ska ha bundit fast stjärnan på toaletten. Männen ska ha kommit undan med smycken värda 85 miljoner kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM