Efter otrohetsryktet: Här myser Katy Perry och Orlando Bloom

NÖJE

Semestrade på lyxyacht i Cannes

1 av 5

Filmen på Orlando Bloom, 39 tätt omslingrad med Selena Gomez, 23 drog igång otrohetsrykten.

Det verkar inte ha satt käppar i hjulet för relationen med Katy Perry, 31.

Nya bilder visar upp paret på en gemensam kärleksemester i Cannes, skriver Us Weekly.

Popstjärnan Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom har dejtat sedan januari i år. I förra veckan skakades förhållandet av otrohetsrykten när Orlando Bloom fångades på bild tätt omslingrad ihop med sångerskan Selena Gomez.

Efter Gomez konsert i Las Vegas i fredags umgicks hon och Orlando på efterfesten, omfamnade varandra flera gånger och sågs lämna nattklubben tillsammans. Enligt sajten TMZ ska stjärnorna dessutom ha kysst varandra.

Kysstes i Cannes

Men ryktena verkar inte ha påverkat Orlando Blooms förhållande med Katy Perry. I lördags fotades paret av paparazzis när de kärlekssemestrade tillsammans i Cannes på franska rivieran. De tillbringade bland annat dagen med på en stor lyxyacht.

Orlando Bloom och Katy Perry var i Frankrike i samband med filmfestivalen i Cannes.  Perry har tidigare kommenterat otrohetsspekulationerna på Twitter.

”I stället för att lägga energi på dumma konspirationer, kolla in det här i stället”, skrev hon och länkande till Orlando Blooms samarbete med barnrättsorganisationen Unicef.

ARTIKELN HANDLAR OM

Katy Perry

Klick!