Här är bilderna från Spotify-bröllopet

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Zuckerberg som gäst Chris Rock som präst Bruno Mars sjöng

1 av 2 | Foto: Alloverpress
Daniel Ek har gift sig med sin Sofia Levander. Här vid ett tidigare tillfälle när nyblivna frun var höggravid.

Daniel Ek, grundare av Spotify har gift sig.

Bilderna från helgen avslöjar många lyxiga detaljer.

Bland gästerna fanns bland annat Mark Zuckerberg, Bruno Mars och Chris Rock.

Spotifys grundare Daniel Ek har gift sig med sin Sofia Levander. Vigseln ägde rum vid Comosjön i norra Italien. Instagram bubblar just nu av bilder och videoklipp på de lyxiga detaljerna från bröllopet.

Bland gästerna fanns bland annat Facebooks grundare Mark Zuckerberg tillsammans med sin fru Priscilla Chan. På Facebook har Daniel Ek själv laddat upp en bild från bröllopet där han och Sofia Levander håller varandra i handen. Bilden har fått tusentals gilla-markeringar. Bland annat har Zuckerburg själv gillat bilden.

Vigdes av Chris Rock

Den svenska äventyraren Johan Ernst Nilson har varit flitig på sociala medier under bröllopshelgen. På ett bildkollage syns bland annat de nygifta åka i en lyxig båt följt av en bild på Ek och Zuckerberg som enligt bildtexten äter italiensk mat.

Ernst Nilson har även laddat upp ett filmklipp från vigslen där det framgår att vigselförrättaren var den kända ameikanska komikern Chris Rock.

Bruno Mars sjöng

På bröllopsfesten som hölls utomhus uppträdde världstjärnan Bruno Mars med sin hitlåt ”Marry you”. På ett filmklipp på Ernst Nilsons Instagram hörs det hur Mars ändrat i texten så att han sjunger ”Sofia, I think I wanna marry you”.

I bildtexten framgår det att det innan Mars framträdande har bjudits på ett rejält fyrverkeri.

Publicerad:

LÄS VIDARE