Svenska rapstjärnan överraskade David, 13

Av: Frasse Levinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

”Jag frågade honom om han kunde kicka freestyle”

David Zozo, 13, stod och spelade in en rapvideo på en parkering i Göteborg.

Då blev han överraskad av svenska hiphop-stjärnan Stor.

– Jag frågade om han kunde kicka freestyle, och han sa ”Ja, varför inte?” säger David Zozo till Aftonbladet.

Nu sprids ett klipp i sociala medier där David Zozo, 13, blir överraskad av hip hop-stjärnan Ulises Infante ”Stor” Acazar, 28. David stod på parkeringen till Pingstkyrkan i Tynnered i Göteborg ihop med sin bror och deras kompisar när det oväntade hände.

– Vi hade satt på ett beat för att jag skulle rappa och spela in en video som vi skulle lägga ut på sociala medier.

Helt plötsligt kör en bil in på parkeringen.

– Först ser jag inte att det är Stor. Men sen kommer han ut och hälsar på alla.  Jag frågade honom om han kunde kicka freestyle och han sa ”ja, varför inte?”, säger David Zozo.

Stor: ”Började garva när jag såg det”

I klippet går Stor rakt in i videon och börjar freestyla. Det har spekulerats i att tajmingen är för perfekt och att videon i själva verket skulle vara någon form av reklamkupp. Så här skriver Stor själv på Instagram:

Haha jag och den här lilla geen David Zozo gjorde tydligen en Facebook hit Haha 20k på 20h. Börja garva imorse när jag såg klippet .. Igår stressade jag till en sound check, sen såg vi han och hans grabbar som kicka rhymes så jag hoppa in och ut från i araban stressen och körde med han haha kolla in mig eller David zozo på Facebook om du vill se haha”.

Vill sätta Tynnered på kartan

David berättar för Aftonbladet att han har rappat i ungefär ett år. Han la själv ut klippet på Facebook och tiotusentals människor har redan sett det. Nu hoppas han att stunden i rampljuset ska ge hans rapkarriär hjälp på traven.

– Jag vill komma upp i hiphop-världen och sätta Tynnered på kartan, säger David Zozo.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN