Kanye West överraskade Kim - med gravidfest

avLinn Elmervik

NÖJE

Hyrde lyxbiograf i Kalifornien

1 av 3 | Foto: All over press
Kim och Kanye när de lämnade 35-årskalaset i Woodland hills

I går fyllde Kim Kardashian 35.

Realitystjärnan firades påkostat av maken Kanye West - med dunder och brak och gravidmagar.

”Min man upphör aldrig att överraska mig”, skriver Kim på Instagram.

Den senaste veckan har Kardashian-familjen tillbringat nästan all sin tid hos Khloés ex-man Lamar Odom, som nyligen hittades livlös på en bordell i Las Vegas.

I går avbröts sjukhusvistelserna - till förmån för födelsedagsfest. Kim Kardashian fyllde 35 år och firades storslaget av maken och artisten Kanye West.

Kvällen till ära hade rapparen hyrt biografen Cinepolis Luxury Cinemas i Westlake Village i Kalifornien, skriver People.

Såg filmen om Jobs

På sitt Instagramkonto, som har närmre 50 miljoner följare, har Kim publicerat en bild på en tårta omgiven av vita rosor och en rapport från kvällen.

”Min man upphör aldrig att överraska mig. Han hyrde hela biografen för att visa den nya Steve Jobs-filmen (den är sååååå bra, förresten) och fick hela min familj och mina vänner att komma klädda i sin bästa gravida Kim-look”, skriver hon.

”Bästa kvällen någonsin”

När gästerna dök upp fick de fejkade gravidmagar för att bli mer lika Kim som väntar sitt och Kanyes andra barn.

”Är inte säker på om det var för att få mig att känna mig mindre enorm eller bara ett roligt coolt tema, men jag älskade det och hade den bästa kvällen någonsin. Kände mig så bekväm med att äta churros med ett gäng gravida kvinnor”, förklarar Kim.

På plats för att festa fanns bland andra Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Caitlyn Jenner, Kylie Jenner och hennes pojkvän Tyga.

Systern Khloé valde bort festen för att stanna på sjukhuset hos Lamar Odom.

ARTIKELN HANDLAR OM

Kanye West

Klick!