Så hyllas Caitlyn Jenner av stjärnorna

avLinn Elmervik

Stöttas av kändiseliten på Twitter

1 av 8

Bruce Jenner har blivit Caitlyn Jenner.

Efter att ha gjort världspremiär som sitt nya jag på omslaget av Vanity Fair hyllas realitystjärnan av kändiseliten för sitt mod.

Hyllningarna över Caitlyn Jenner, 65 haglar på sociala medier efter att hon för första gången fotats som kvinna, och avslöjat sitt nya namn. Och de varma orden kommer både från familjemedlemmar och andra kända namn. "Tack för att du är en del av våra liv och använder din plattform för att förändra människors sinnen” skriver artisten Lady Gaga på Twitter och fortsätter: ”Gud välsigne dig och hela din familj för att ni delar det här med oss”.

Stöttas av familjen

”Girls”-regissören Lena Dunham hyllar Jenners look genom att önska sig en lektion av stjärnan. ”Jag vill bara att Caitlyn Jenner ska ta med mig ut och lära mig köra bil i klackar”, skriver hon.

Även från familjen är stödet stort. Styvdottern Kim Kardashian West publicerar den nya bilden på Caitlyn Jenner på sin Twitter och skriver: ”Så vacker! Var lycklig, var stolt, lev livet på DITT sätt!". ”Var fri nu, vackra fågel” skriver systern Kendall Jenner.

”Är så lycklig”

Caitlyn Jenner själv delar också hon sin lycka på sitt nya Twitterkonto. ”Jag är så lycklig över att efter en sådan lång kamp få leva som mitt sanna jag. Välkommen till världen Caitlyn. Jag kan inte vänta på att ni ska få lära känna henne/mig”, skriver hon.

Jenner har tidigare berättat att hennes styvdotter Khloé Kardashian är den av systrarna som haft svårast att hantera avslöjandet.

– Hon har varit mycket känslosam. Hon har haft jobbigt med det. Hon har genomgått många förluster i livet, sa hon i ABC:s tv-sända intervju i april.