Senaste nytt från Hollywood

Foto: Sur Harrison Ford.
NÖJE

Alltid lika tjurig

Det lär inte vara någon tillfällighet att Harrison Fords största roller kommit i filmer där han gestaltar tjurskallighet. För oss som mer eller mindre regelbundet intervjuar honom är det hans mest kända sida.

På en presskonferens nyligen ombads skådespelaren som håvar in cirka 150 miljoner kronor per roll beskriva hur mycket han tycker om att bli utfrågad.

- Lika mycket som en rotfyllning.

Det blev knäcken

Trätan om jämställdhet knäckte äktenskapet mellan tv-skådespelerskan Heather Locklear och Ritchie Sambora. Visst, paret hade en rad andra problem, med de som känner de båda kändisarna uppger att allt bottnade i en klassisk kamp. Locklear ville ha en karriär. Sambora ville ha en hemmafru.

Mossigt rykte

Vi som sett kokainkända Kate Moss på krogen nyligen ler lite när brittiska Daily Star skriver att hon hjälper nerdekade Colin Farrell att bli kvitt sina beroendeproblem. Riktigt kul blir det när tidningen skriver att de båda kändisarna träffats vid en poolkant i Miami och diskuterat sina nya "hälsosamma liv".

Kompisarna också kära

Penelope Cruz och Matthew McConaughey har inte bara rett ut krisen. Deras kärlek har knoppats av och lett till dubbeldejtande. McConaugheys producentpartner Gus Gustawes är ihop med Penelopes bästa kompis, Salma Hayek.

JA

NEJ

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM