Heather stämmer brittisk tidning

NÖJE

Samtidigt har nya porrbilder dykt upp

Foto: Stämmer tidning Paul McCartneys ex Heather Mills är upprörd över påståenden om att hon skulle ha arbetat som lyxprostituerad åt rika araber.

Heather Mills McCartney, 38, är helt uppriven efter skilsmässan från Paul.

Den brittiska tabloiden News of the worlds uppgifter om att hon har ett förflutet som lyxprostituerad har tagit knäcken på henne.

Därför stämmer hon nu tidningen. Samtidigt har nya porrbilder dykt upp i pressen.

Foto: Faksimil ur The Sun.

I ett pressmeddelande hävdar hennes advokater att uppgifterna om att hon skulle ha varit lyxprostituerad åt rika araber när hon var i 20-års åldern är ”osanna och högst ärekränkande”.

– Heather är mycket upprörd över artikeln, fortsätter meddelandet.

Lider av ångest och sömnproblem

Som om det inte skulle vara nog på eländet återhämtar hon sig just nu från en operation av det amputerade benet.

– Hon lider av viktminskning, ångest och sömnproblem på grund av all stress runt det kraschade äktenskapet. Vissa tidningars bevakning har orsakat ytterligare oro och sjukdom.

Men Heather uppger att hon kommer att dra News of the world inför domstol först efter att skilsmässan blir klar. Hon vill nämligen skydda dottern Beatrice, 2. Då kommer hon att stämma alla som försöker ”förstöra hennes rykte”.

Nya porrbilder

Bara en vecka efter de tyska toplessbilderna dyker nu nya avslöjande fotografier upp i The Sun. Heather poserar i en amerikansk bok från 1988 som heter ”Sexual Secrets”. Enligt tidningen utför hon en ”sexuell akt”, simulerar bondage och vanlig sex. Hon ska också ha ställt upp på vågade bilder för en fransk porrtidning.

– Det här kommer att slå ned som ännu en bomb för honom, säger en vän till Paul McCartney.

Hela familjen är chockad av den senaste tidens händelser. Rocklegendens döttrar Stella, 34, och Mary, 36, träffades på måndagen i Notting Hill för två timmars ”krissamtal”.

Tidigare artiklar:

Sandra Wejbro