Jonna Lundell avslöjar: ”Jag och Jocke är släkt med varandra”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:

Turerna runt Jocke och Jonna Lundells förhållande har varit många.

Nu avslöjar Jonna en hemlighet på sin blogg: hon och Jocke är släkt med varandra.

– När jag fick höra det så blev jag helt stel, skriver hon i bloggen.

1 av 2 | Foto: Sofia Nahringbauer
Joakim och Jonna.

Två veckor före bröllopet fick Jonna och Joakim Lundell veta att de är släkt med varandra.

Joakim och Jonna chockades av beskedet, medan familjemedlemmar och släktingar tog det hela med ro. De hade nämligen vetat om släktskapet länge.

Paret har sedan dess hållit tyst om saken – fram tills nu. På fredagen avslöjade Jonna Lundell hennes och Joakims hemlighet på bloggen.

”Jag och Jocke är släkt med varandra!”, skriver hon och fortsätter:

”Shit, när jag fick höra det så blev jag helt stel. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vi skulle ju liksom gifta oss om två veckor!? Varför har ingen sagt något tidigare?!”

”Konstigt att vi inte vetat om det tidigare”

Det var Jonnas mamma som släppte bomben. Joakim och Jonna försökte därefter ta reda på hur det hela hänger ihop, genom att fråga olika släktingar. Jonna skrev även till sina brudtärnor i panik, för att försöka förstå hur de kan vara släkt med varandra.

”Vi fick för oss att vi var sysslingar och vi kan ju inte gifta oss om vi är sysslingar!”, skriver hon i inlägget.

Det visade sig att Jonnas mormors bror är gift med Joakims mormors syster och att de därför är ingifta släktingar. Det ser Jonna som tur i oturen.

”Men ändå konstigt att vi inte vetat om det tidigare för min mormors bror och Jockes mormors syster har ju vart gifta sen innan jag föddes och många år innan det. Men detta kanske inte är vad man önskar att höra två veckor innan man ska gifta sig haha”, skriver Jonna på bloggen.

Ska gifta om sig

Joakim och Jonna Lundell gifte sig i Söderköping 2016, men bara ett år senare valde de att göra slut. Sedan uppbrottet har paret fortsatt att bo ihop och i början av november köpte de en lyxvilla tillsammans.

I början av december avslöjade Jonna på bloggen att hon och Joakim kommer att gifta om sig – på samma plats.

Publicerad:

LÄS VIDARE