Uppgift: Meghan Markles syster klar för skandalsåpan

avJakob Meijer

Skandalrubrikerna om Meghan Markles familj lär inte bli färre.

Nu rapporterar flera utländska medier att hertiginnans halvsyster Samantha Markle är klar för brittiska kändis-Big Brother.

– Livet är på väg att casha in, säger hon till Inside edition.

Det brittiska kungahuset har enligt uppgifter inte uppskattat alla rubriker som Meghan Markles familj skapat den senaste tiden.

Nu lär det bli mer av den varan.

Page six rapporterar att Markles halvsyster, Samantha Markle, tidigare Grant, är klar för den nya säsongen av brittiska ”Celebrity Big brother”.

Samantha Markle var inte bjuden till prinsbröllopet i maj, men hon lyckades ändå stjäla rampljuset. Hon pratade mer än gärna i medier om sin ansträngda relation till halvsystern. Samantha Markle påstod också att det var hon som låg bakom ett gäng iscensatta paparazzibilder tagna på systrarnas pappa Thomas Markle, vilket han fått betalt för. Bilderna skapade också stora rubriker bara en vecka innan bröllopet.

1 av 2 | Foto: WPA Pool / Getty Images Europe
Prins Harry och Meghan Markle gifter sig.

Systerns svar: Varför inte?

Uppgifterna om Samantha Markles medverkan i programmet är ännu inte bekräftade. Men i en intervju med Inside edition hintar hon om att det faktiskt blir av, skriver The Mirror.

I intervjun får hon frågan om ryktet stämmer.

– Varför inte?, svarar Samantha Markle kryptiskt.

– Livet är på väg att casha in.

Hon fortsätter.

– Du tar möjligheterna när de uppstår och förhoppningsvis uppskattar du åkturen och gör den så positiv som möjlig., säger Samantha Markle.

– Det är inget fel med det.

Brorson gör dokusåpa om cannabisodling

Samantha Markle ser inte ut att bli den första i familjen som gör sig en dokusåpakarriär. Tidigare har Nöjesbladet rapporterat om att Meghan Markles brorson Tyler Dooley är aktuell med en egen realityserie där man får följa hans liv – som cannabisodlare.

ARTIKELN HANDLAR OM