Gunilla Persson

Gunilla Persson om Kalle Moraeus: ”Vi blev vänner för livet”

Oväntade vänskapen blommade upp i ”Biggest loser VIP”

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

När spelmannen och Hollywoodfrun först flyttade in på slottet hade de aldrig träffats.

Nu har de blivit vänner för livet.

– Skulle du fråga Kalle hur jag är som person så kommer det bara goda, positiva och underbara svar och jag känner likadant för honom, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet

För Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, är bråk och intriger vid tv-inspelningar vardag.

Därför var hon lite orolig när hon i våras checkade in på Ekolsunds slott för sin medverkan i ”Biggest loser VIP”.

– Jag kände ingen av de andra deltagarna sedan tidigare så det var nervöst, men jag möttes av ett fantastiskt gäng och det var öppna famnen direkt, säger hon.

Redan från början var det en av deltagarna som Gunilla Persson kom extra bra överens med – nämligen spelmannen Kalle Moraeus, 55.

– Vi spenderade mycket tid ihop och lärde känna varandra på djupet. Man kan tycka att vi är en udda duo men vi klickade verkligen. Det var en annorlunda och mycket positiv erfarenhet för mig.

”Finns inget ont i Kalle”

Det blev händelserika veckor på slottet som bjöd på en helt annan typ av drama än den Gunilla Persson är van vid från ”Svenska Hollywoodfruar”.

– Kalle och jag tävlade tillsammans och hade väldigt roligt. Jag minns speciellt en situation som blev så kul att kameramannen bryter ihop av skratt. Kalle och jag är ute på en flotte tillsammans på sjön och ska tävla och det blir mycket underhållande tv, säger Gunilla Persson och fortsätter:

– Det blir utan tvekan tv-historia. Vi är det mest udda av alla par. Och vi paras ihop och skickas ut på sjön med livet som insats. Det blir så roligt att det inte är klokt.

Hollywoodfrun beskriver sin nyfunne vän med värme och enligt henne själv så är det ömsesidigt.

– Skulle du fråga Kalle hur jag är som person så kommer det bara goda, positiva och underbara svar och jag känner likadant för honom. Det finns inget ont i Kalle.

– Det bästa med honom är att han var så rolig att vara ihop med. Det vi bland annat hade gemensamt är kärleken till våra döttrar. Vi lever båda två för våra barn.

Har bjudit in henne till Orsa

Gunilla Persson har medverkat i åtta säsonger av ”Svenska Hollywoodfruar” och hon påpekar att hon inte en enda gång under alla år fått besök eller träffat någon av de andra fruarna utanför inspelningarna. Men på bara några få veckor i ”Biggest Loser VIP” har hon knutit vänskapsband med flera av deltagarna och även träffat dem efter inspelningarna.

– Jag hade inte väntat mig att möta en så fin vän när jag tackade ja till ”Biggest loser VIP”. Det blev en oväntad och kär vänskap mellan Kalle och mig. Vi blev vänner för livet, säger Gunilla Persson och tillägger:

– Kalle har bjudit in mig till Orsa. Han har sagt att jag är välkommen att hälsa på honom när jag vill. Han vet också att detsamma gäller honom. Min dörr är för alltid öppen för Kalle om man vill hälsa på mig i Kalifornien.

Nöjesbladet har sökt Kalle Moraeus.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Så ser deltagarna i Biggest loser VIP ut i dag

ÄMNEN I ARTIKELN

Gunilla Persson

Kalle Moraeus

Biggest loser