”Bachelor”-David om dramat i nya säsongen: ”Är roten till allt ont”

avMathilde Albinsson

Göteborgspolisen David Möller är huvudpersonen i årets ”Bachelor”.

Han beskriver sig själv som kärleksfull och snäll – men är också en mästare på att skapa drama.

– Jag är väl roten till allt ont kanske, säger han till Nöjesbladet.

David Möller, 33, letar efter kärleken i nya säsongen av ”Bachelor”. Tjugotre singeltjejer åker till Grekland för att gå på dejter med David och vinna hans gunst.

– Vem är jag som pojkvän? Jag försöker vara så kärleksfull jag kan och snäll och trevlig. Jag vet inte, det hade varit bättre om du frågat ett av mina ex, säger David Möller till Nöjesbladet med ett skratt.

Nya säsongen är, i vanlig ordning, fylld av dramatik. Redan i första avsnittet slåss deltagarna om Davids uppmärksamhet och vid första rosceremonin skickas flera besvikna tjejer hem.

– Ja, det är en hel del drama, så jag hoppas ni tittar. Det kommer hända grejer, säger David Möller hemlighetsfullt, men fortsätter:

– Jag har en fallenhet att kyssa olika tjejer.

En bachelor som delar ut kyssar till höger och vänster har bäddat för svartsjuka förut. David Möller själv har dock varit förskonad från den dramatik han kanske själv gett upphov till.

– Jag har inte fått ta del av det så mycket där nere. För mig har det inte varit lika mycket drama, utan det har mer varit i det huset. Jag är väl roten till allt ont kanske, men jag har inte behövt utstå och uppleva det på det sättet.

1 av 3 | Foto: MAGNUS SANDBERG
David Möller, årets ”Bachelor”.

David Möller presenterades i våras som ”den perfekte mannen” med egenskaper som ”trygg” och ”klok”. Men den charmige göteborgaren hade en tuff uppväxt där han hamnade i fel umgänge som genomsyrades av såväl kriminalitet och droger.

Vändningen kom när han gjorde lumpen. I dag har åtta års erfarenhet inom polisyrket.

Vad var det du sökte efter i programmet?

– Att träffa mitt livs största kärlek.

Känner du dig nöjd?

– Ja, det gör jag.

Är du kär i dag?

– Ja, det är jag, säger han utan att vilja avslöja några detaljer.

”Bachelor” har premiär på måndag klockan 21.00 på Sjuan. Redan nu finns programmet på TV4 Play.

ARTIKELN HANDLAR OM