Underwood avslöjar: Tvingades sy i ansiktet

Berättar nu om olyckan utanför sitt hem

avLouise Åström

1 av 2 | Foto: Danny Moloshok / AP TT NYHETSBYR N
Carrie Underwood.

Carrie Underwood bröt handleden när hon föll utanför sitt hem för sju veckor sedan.

Nu avslöjar hon att hon även skadade ansiktet och fick genomgå ett rejält ingrepp.

”När jag kom ut från operationen samma kväll som jag höll sa doktorn till Mike att de sytt mellan 40 till 50 stygn”, skriver hon i ett inlägg till sin fanklubb, uppger Entertainment Weekly.

I november föll artisten Carrie Underwood utanför sitt hem i Nashville och bröt handleden. Nu berättar stjärnan att hon även skadade ansiktet i olyckan.

I ett inlägg till medlemmarna i hennes fanklubb berättar hon att hon tvingats sy ett rejält antal stygn i ansiktet.

”Det finns en del av historien som jag inte känt mig redo att prata om eftersom att jag fortfarande upplever den och det har varit mycket osäkerhet kring hur saker och ting kommer sluta. Det är sjukt hur en galen olycka kan förändra ditt liv”, skriver hon, enligt Entertainment Weekly.

Tvingades sy 40 stygn

Hon skriver också att hon inte vill gå in på de allra obehagligaste detaljerna.

”Men när jag kom ut från operationen samma kväll som jag höll sa doktorn till Mike (hennes man) att de sytt mellan 40 till 50 stygn”.

Underwood har tvingats ställa in åtaganden på grund av skadorna. Nu har sju veckor passerat och hon även om hon läkt anser hon att hennes utseende förändrats.

”Jag ser inte riktigt likadan ut”, skriver hon.

Samtidigt är hon tacksam över att hon inte blev ännu värre skadad och för att hon stöttas av sina nära och kära under läkningsprocessen.

ARTIKELN HANDLAR OM