Anitha Schulman om kärleksbeslutet: Skulle få ett avslut

NÖJE

”Fick motsatt effekt”

1 av 2 | Foto: IBL
Anitha Schulman tillsammans med kärleken Joel Åhlén-Nyström.

Anitha Schulman och Joel Åhlén-Nystöm åkte till Rom för att avsluta sin romans för fyra månader sedan.

Men så blev det inte och paret firar nu istället sin kärlek i Rom.

– Livet tenderar att göra det omöjliga möjligt så många gånger och det är det fina, skriver Anitha Schulman på Instagram.

För fyra månader sedan åkte Anitha Schulman till Rom med sin pojkvän Joel Åhlén-Nyström. På Instagram berättar hon nu att tanken med resan inte alls var att de skulle bli ett par, snarare helt tvärt om.

”Syftet med resan var konstigt nog att få ett schysst avslut på det vi påbörjat, för båda visste att det här var en hopplös ekvation. Det fick motsatt effekt. Livet tenderar att göra det omöjliga möjligt så många gånger och det är det fina. När man inte tror på kärleken det är då den drabbar en som starkast”, skriver hon.

”Det skulle ta slut”

Även Joel har givit sin version av berättelsen på Instagram.

”Men det var här i Rom som det skulle ta slut - det var vi överens om. Vägskälet stundade. Du skulle till höger, jag till vänster. Bort från allt som hette åldersskillnad, barn och olika stadier i livet. När jag kom hem insåg jag att det som egentligen skulle vara avslutet snarare var startskottet, och jag blev livrädd. Men det som då sågs som problem ser jag idag bara som härliga ingredienser i vår fina, underbara relation”, skriver han.

Nu är paret tillbaka i Rom på kärlekssemester.

”Jag kommer ihåg att det var här i Rom som jag höll din hand ute bland folk för första gången - och nu när vi, fyra månader senare, vandrar längs samma gator är jag helt övertygad - jag kommer aldrig att släppa den”, skriver Joel.

ARTIKELN HANDLAR OM