Ben Affleck slår tillbaka mot ryktena: ”Jag är Batman”

Först hoppade Ben Affleck av som regissör för kommande Batmanfilmen ”The Batman”.

Sedan skrotades hans manus till samma film. Därefter gick ett rykte lös om att hans dagar som den maskerade hjälten är räknade.

Men på helgens seriemässa i Las Vegas slog han tillbaka: ”Jag är Batman”, sa han enligt New York Times.

På fredagen rapporterade The Hollywood Reporter att Warner Bros. har planer på att fasa ut Ben Affleck efter ”Justice League”, med planerad biopremiär i november.

Källor med insyn i produktionen berättade för sajten att Warner Bros. söker efter en yngre förmåga. Med sina snart 45 år på nacken är Affleck den äldsta skådespelaren någonsin som axlat rollen som Batman.

Men på helgens Comic-Con i San Diego slog Ben Affleck tillbaka ryktena.

”En missuppfattning”

Under seriemässan deltog han i en presskonferens för ”Justice League”, och knappt hade moderatorn hunnit formulera klart sin fråga kring ryktet, innan Affleck avbröt honom.

– Jag vet att det blev en missuppfattning, bara för att jag inte skulle regissera filmen uppfattades jag som att jag inte var entusiastisk för det. Men det är helt fantastiskt. Jag kan inte tror att jag har gjort två filmer och har en historia med det här filmbolaget.

”Jag är Batman”

– Jag är Batman, sa han inför 6 500 åhörare, enligt New York Times.

Vidare rapporterar tidningen att Affleck ska ha sagt att han pratat med ett flertal chefer på Warner Bros.

– ”Vi vill att du ska vara Batman”, sa de till mig och jag tror dem. Jag är så glad över att göra det, säger han enligt New York Times.

Publisert:

LÄS VIDARE