Let’s Dance 2017

Thorsten Flinck slår tillbaka mot TV4: ”Klåparaktigt”

Talar ut efter att ha petats från ”Let's Dance”

NÖJE

Thorsten Flinck stoppades av läkare och får inte medverka i ”Let’s Dance”.

Nu talar han ut om besvikelsen.

– Det är väldigt snopet och helt onödigt, säger han till Nöjesbladet.

Skådespelaren Thorsten Flinck, 55, stoppas av läkare och får inte delta i årets omgång av tv-programmet Let’s Dance 2017. Anledningen är att han har kuggat den hälsokontroll som alla tävlande måste genomgå.

Nu kommenterar Flinck själv det faktum att han tvingats lämna tävlingen. Och han är besviken.

– Det är väldigt snopet och helt onödigt, säger han till Nöjesbladet.

Enligt Flinck var det hans dåliga blodvärden som satte stopp för hans medverkan. Han hävdar dock att hans värden aldrig sett bra ut.

– Jag är alltså född med dåliga blodvärden. Man har sagt på sjukhus, när jag varit inlagd för andra saker, att ’vi kan inte låta dig gå härifrån, vi fruktar för ditt liv’.

”Klåparaktigt”

Flinck är även upprörd över att han redan hade börjat träna innan han fick resultatet från hälsoundersökningen. Enligt honom hade han talat om för ledningen vad de kunde förvänta sig.

– Det är riktigt klåparaktigt, ’amatöristiskt’. För jag har skött min del av avtalet. Nämligen bemött det hela med fullständig professionalism och har varit den som varit mest i danslokalen.

Anledningen till att Thorsten tackade ja till att vara med programmet är enligt honom den rejäla summan pengar han erbjöds.

– Jag ville vara med i det här programmet för jag sa en siffra jag aldrig trodde att de skulle säga ja till och det gjorde de. Men sedan när vi började öva fick jag en jävla kick. Det var jättekul, jag trodde aldrig det själv.

”TV4: Är tråkigt”

På TV4 förklarar man att hälsoundersökningen är något som sker successivt efter det att en deltagare tackat ja. Kanalen kommenterar inte enskilda deltagares hälsotillstånd, men medger att de inser att Flinck är besviken.

– Vi har stor förståelse för Thorstens besvikelse kring sin avbrutna medverkan. Vi tycker självklart också att det är tråkigt att han inte kan medverka. Vid sidan om det har vi också stor respekt för hans och alla våra deltagares integritet och därför kommenterar vi inte enskilda diskussioner, enskilda personers hälsotillstånd eller avtalsfrågor i media, skriver Anika Beclijevski, exekutiv producent för programmet i ett mejl till Nöjesbladet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel

Thorsten Flinck: Jag är aldrig lycklig
Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Let’s Dance 2017

LÄS VIDARE

Skandalerna i Let’s dance: ”Folk har sex överallt”

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s Dance 2017

Thorsten Flinck

Let’s dance

TV4