Nicolas Cage redo strida om sonen

Parets infekterade vårdnadstvist är på väg att explodera

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

HOLLYWOOD. Julen har inte lett till någon försoning mellan Oscarsbelönade Nicolas Cage och hustrun Alicie Kim. Tvärtom. Nu hotar duons sköra uppgörelse om vårdnaden att explodera.

Nicolas Cage.
Foto: Charles Sykes / TT NYHETSBYRÅN
Nicolas Cage.

I centrum står parets elvaårige son, Kal-El.

Alice Kim, 32, uppges inte gilla att hennes blivande exmake i vecka efter vecka tar med sonen på olika inspelningsplatser i världen.

Men 52-årige Nicolas Cage är enligt källor i veckotidningen National Enquirer inte beredd att begränsa tiden med Kal-El. I stället hotar han med utökad strid.

– Om han måste kommer han att söka enskild vårdnad, säger en uppgiftslämnare.

Kontakten mellan det tidigare paret rapporteras vara extremt ansträngd. Mycket lär det ha att göra med att Kim i USA hängts ut för att ha gått bakom ryggen på sin Oscarsbelönade make med en annan man, Carl Foglietti.

Började tidigt med alkohol och droger

Rapporten om den infekterade vårdnadstvisten tillbakavisas av en talesperson för Cage, men källan uppger att en grund till konflikten bottnar i skådespelarens ånger.

Cage ångrar att han inte tog bättre hand om sin äldste son, Weston, 26, som tidigt började med alkohol och droger.

30 öl om dagen

I en intervju har Weston sagt att han när det var som värst drack 30 öl om dagen, och blandade det med lådvin och sprit.

I dag är han ren och har kommit på fötter.

Cage är fast besluten att hans yngsta son inte ska få komma i farozonen.

– Nic är en hängiven pappa. Om han behöver skära ner på jobbet för att träffa sin son kommer han att göra det säger källan.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN