Oprah Winfrey: ”Jag skulle inte blivit en bra mamma”

Talar ut om varför hon inte har barn

Oprah Winfrey berättar varför hon aldrig har skaffat barn.
NÖJE

Oprah Winfrey har valt att inte ha barn.

Anledningen är enligt henne själv delvis bristande tålamod.

– Jag skulle inte varit en bra mamma till små barn, säger hon i en intervju med Good Housekeeping UK.

Oprah Winfrey är inte gift och har inga barn. Dock har hon känt press från allmänheten kring varför hon valt att varken gifta sig med sin partner sedan många år, Stedman Graham, eller skaffa barn, berättar hon i en intervju med Good Housekeeping UK.

– Jag visste att jag inte skulle vara en person som ångrar att jag aldrig fått barn eftersom att jag känner mig som en mamma till världens barn. Kärleken har inga gränser. Det spelar ingen roll om ett barn kommit från din livmoder eller om du funnit personen vid två, tio eller 20 års ålder. Om kärleken är sann, så är omhändertagandet innerligt och kommer från en fin plats, vilket fungerar, säger hon i intervjun.

”Har inte tålamodet”

Hon berättar också att det faktum att den internatskolan ”Leadership Academy for Girls” varit viktig för henne i barnfrågan.

– För mig var det perfekt, eftersom att jag inte ville ha barn. Jag skulle inte varit en bra mamma till små barn. Jag har inte tålamodet. Jag har tålamodet när det kommer till valpar, men det är ett snabbt steg. Det här är så givande, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM