Almenäs avslöjar könet på barnet

Paret har varit på ultraljud

1 av 2 | Foto: Kanal 5
Jessica Almenäs.
NÖJE

Jessica Almenäs trodde att hon skulle få en flicka.

Men efter ultraljudet kom beskedet: I magen ligger en pojke.

– Det blir en treklöver med brorsor hemma hos mig, skriver hon på bloggen.

Det var i slutet av januari som Jessica Almenäs gick ut på Instagram och berättade att hon och kärleken Patrik Fahlgren väntar barn.

På sin blogg berättar hon nu att hon gjort rutinultraljudet. Hon avslöjar också könet på barnet.

”Både jag och Patrik har hela tiden trott att det är en liten tjej som ligger därinne, även om jag har gått runt med en gnagande tanke om att jag nog är en pojkmamma trots allt.. Och när det var dags att titta på könet var det ingen tvekan om att det är ytterligare en liten POJKE jag har i min mage”, skiver hon på bloggen.

”Enda med snippa”

Hon skojar också om det faktum att hon kommer att bli den enda med snippa i hushållet.

”Det blir en treklöver med brorsor hemma hos mig. Jobbigt för mig som blir enda med snippa bland fyra med snopp, haha”, skriver hon på bloggen.

När Nöjesbladet träffade Jessica Almenäs i januari berättade hon att paret skulle ta reda på könet. Hon sa även då att det vore roligt med en flicka.

– Innan vi vet så kan man ju klart önska sig en flicka, men det viktigaste är självklart att barnet är friskt.

”Svårt med fina namn”

Under ultraljudet låg sonen och sov, berättar hon.

Ett av de kommande uppdragen blir att komma fram till ett namn på barnet. En uppgift som nu visar sig bli en större utmaning.

”Tycker det är såååå svårt med fina killnamn! Vill ha nåt som är lite ovanligt, men inte FÖR konstigt. Samt nåt som funkar internationellt. Mina stora grabbar heter ju Jack och Dylan. Kom mer än gärna med förslag”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM