Internettroll hånande paralympier - krossades av Arnold Schwarzenegger

1 av 3

avOlle Kvarnsmyr

NÖJE

Ett internettroll fick för sig att håna paralympier på Facebook. Det skulle han inte ha gjort. Självaste terminatorn själv - Arnold Schwarzenegger bestämde sig för att krossa trollet.
— Dessa atleter har mer av varje positiv mänsklig egenskap än du, skriver Arnold.

Ett internettrolls främsta uppgift är att ställa till med bråk och förvirring på nätet. Vanligtvis med hjälp av osanningar och förolämpningar. I veckan la Schwarzenegger upp ett klipp på några atleter från paralympiska spelen. I klippet bifogade Arnold texten ”Dessa personer inspirerar mig”.

Arnolds hårda svar

Glada, kärleksfulla och uppmuntrande inlägg är inget troll gillar. Det dröjde därför inte länge innan ett internettroll skrev en lång harang nedsättande ord som avslutades med ett ”Efterblivna” under klippet. Arnold svarade trollet med både Terminatorns och Conans all kraft:
”Trots att ditt inlägg är både idotiskt och elakt kommer jag inte att radera det. Låt det här bli ett undervisande ögonblick. Du har två möjliga vägar framför dig. Jag garanterar att dessa atleter har mer mod, omtanke, hjärna och skicklighet - mer av varje postitv mänsklig egenskap än du. Så följ deras väg - du kan lära dig något och utmama dig själv att ge något tillbaka till världen. Eller så kan du fortsätta på din väg och vara ett sorglig, hånfullt och avsundsjukt internettroll som inte tillför något till världen. ”

Varnades

Arnold avslutade sitt svar till internetrollet med en varning.

Jag vet att du bara söker uppmärksamhet, men låt mig vara tydlig. Väljer du denna väg kommer ingen att komma ihåg dig, skriver han.

ARTIKELN HANDLAR OM