Anja Pärson: Alla vill ju vinna

Snubblade på målsnöret efter rafflande finalen

avLouise Åström

Det räckte inte hela vägen för Anja Pärson.

Hon och Calle Sterner slutade på en andraplats efter årets final av ”Let’s dance”.

– När man går in i en tävling så vill ju alla vinna, säger hon till Nöjesbladet.

Anja Pärson och hennes danspartner Calle Sterner låg två poäng bakom Jesper Blomqvist och Malin Watson när ”Lets dance”-juryn hade levererat kvällens poäng. Efter tittarnas röster räknats snubblade hon på målsnöret och hamnade på en andraplats.

– En andraplats är en andraplats och så är det ju. När man går in i en tävling så vill ju alla vinna. I dag visste vi, både jag och Jesper, att vem som helst kunde vinna. Vi satte våra nummer och sen blev det Jesper som vann och jag är jätteglad för honom, säger hon till Nöjesbladet.

”Sjukt kul”

Anja berättar också att hon är nöjd över sina prestationer.

– Jag är så nöjd över hur vi dansat. Ikväll ska vi fira Jesper. Han har gjort ett sjukt grymt jobb och det är sjukt kul att se honom dansa.

Hon poängterar också hur glad hon är över att hon fick bjuda på en ordentlig uppvisning i sitt shownummer där hon inledde genom att firas ner från taket.

”Hon är magisk”

Och det är en stolt Calle Sterner som håller om Anja på dansgolvet efter finalen.

– Det går inte att beskriva. Jag är helt tokigt stolt. Hon inspirerar, imponerar och hon är magisk, säger han.

För Nöjesbladet intygar båda två skrattande att Calle blivit en del av Anjas familj under säsongen. Han har umgåtts med både Anjas fru, Filippa Rådin, och barnen.

– Calle har verkligen anammat familjen och kommit in och tacklat tre barn. Vi har även bott i Umeå och verkligen gått in för att träna hårt och komma till final. Nu räckte det till en andraplats och vi har gjort det superbra. Det har varit sjukt roligt och utmanande och jag har haft roligt.

Vad händer nu?

– Nu blir det fest, utbrister Anja.

ARTIKELN HANDLAR OM