Caitlyn Jenner efter förändringen: Har dålig kontakt med barnen

Relationen med familjen ansträngd efter att hon kom ut som kvinna

Caitlyn Jenner har dålig kontakt med några av barnen efter att hon kom ut som kvinna.

De har nästan slutat ringa henne.

– Jag måste erkänna att jag sitter här och funderar, beror det på min förändring?, säger hon till Diane Sawyer.

Under fredagen valde Caitlyn Jenner, 67, att återigen besöka Diane Sawyer. Det var hos Sawyer som hon för två år sedan valde att komma ut som kvinna inför hela världen. Nu berättar hon hur livet har förändrats sedan dess, rapporterar Mirror.

– Några av mina barn står jag fortfarande väldigt nära, några av dem har jag lite mer distans till, säger hon.

Under samtalet avslöjade den före detta olympiska mästaren att hon nästan aldrig pratar med sin ex-fru Kris Jenner, 61, och sina Kardashian-styvdöttrar, trots att de tidigare brukade tillbringa nästan varje dag tillsammans.

– Jag måste erkänna att jag sitter här och funderar, beror det på min förändring? Eller är det för att de är så upptagna i sina liv att de inte ringer hela tiden?, säger hon.

”Det här är lite för mycket”

Oftast är det hon som får ta kontakt och ringa.

– Men uppenbarligen så hör Jenner-sidan av sig mer, men alla har sina egna liv, säger hon.

Caitlyn diskuterade även sitt kända ”Vanity Fair”-omslag, och berättar att några av barnen hade tveksamheter kring att hon ställde upp på det.

– Jag känner mina barn, och de tänkte ”Vet du vad, det här är lite för mycket. Men från min synvinkel så hade jag lidit i 65 år. Att ha ett vackert foto av mitt autentiska jag var viktigt, säger Caitlyn Jenner.

Hon har barnen Brody, Brandon, Cassandra, och Burt från sina två första äktenskap, och Kylie och Kendall tillsammans med Kris Jenner.

Publisert: