Zara Larsson om Manchester: Det är klart att man blir nervös

1 av 2 | Foto: Ian Gavan.
Zara Larsson.

avAgnes Aronsson

NÖJE

Zara Larsson uttrycker sin sorg över attentatet i Manchester i det senaste avsnittet av podden ”Sanningens mammor”.

Hon avslöjar att attacken har gjort henne nervös inför sina egna spelningar i sommar.

– Det är det som är så himla sorgligt i och med att musik är någonting som verkligen förenar människor, säger hon.

22 personer miste livet i attacken efter Ariana Grandes konsert i Manchester under måndagen. Flera av dem var barn och unga. I det senaste avsnittet av podcasten ”Sanningens mammor” ventilerar Zara Larsson, 19, sina känslor efter dådet.

– Jag vet inte hur man ens går vidare från det här. Det blir en ändring. Men samtidigt är det tråkigt att det ska behöva vara så, jag menar, hur långt ska det behöva gå?, säger hon i podden.

Under konserten i Manchester valde många att filma sångerskan Ariana Grande och lägga upp sina klipp i sociala medier. Det var något som verkligen berörde Zara Larsson.

– Jag såg ett klipp på Twitter där någon hade filmat. Hon har ju en låt som heter ”One last time”, och alla står och sjunger med. Jag grät när jag läste texten till videon. För några var det ”the last time” när de står och sjunger den här låten till sin idol, säger hon i podden.

”Klart man blir nervös”

Efter attentatet går nu Zara Larssons tankar till dem som gått bort, men också till sångerskan Ariana Grande.

– Ariana, vad ska hon göra? Fy fan, hennes fans har liksom dött utanför hennes konsert. Det är fruktansvärt. Jag tänker i alla fall på det där jättemycket. Det är klart att man blir nervös inför i sommar också, eftersom jag ska göra spelningar, säger Zara Larsson i podden.

Hon uppträder närmast den 1 juni på Gröna Lund. Trots sin nervositet uppmanar hon folk att komma på spelningen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Manchester

Musik