Stjärnans bluff – ljög om antagningen till toppuniversitetet

Blac Chyna erbjöds ta bild på skolområdet – för 30 000 kr

avCornelis Rikken

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / TT
Blac Chyna.

Modellen Blac Chyna skröt om att hon hade blivit antagen till Harvard Business School.

Nu visar det sig att det hela är en bluff, rapporterar TMZ.

Modellen och dokusåpastjärnan Blac Chyna, vars är riktiga namn är Angela White, gick under veckan ut på sociala medier och berättade att hon blivit antagen till en webbkurs på toppuniversitetet Harvard Business School.

– Skolan kommer hjälpa mig att komma längre. Folk snackar alltid om mig, så låt oss prata om det bra, sa hon i samband med händelsen till TMZ, som även tagit del av hennes antagningsbesked.

Det finns bara ett problem: antagningsbeskedet tycks vara förfalskat.

Skolan dementerar uppgifterna

Skolan hävdar nämligen att det inte finns någon person vid namn Angela White som har blivit antagen till den ansedda utbildningen.

TMZ har sökt modellens företrädare för en kommentar men ännu inte fått något svar.

Enligt en mejlkonversation som tidningen tagit del av ska Blac Chyna sökt in till utbildningen efter att hon blivit kontaktad av en man som uppgav sig jobba för skolan.

Mannen ska ha erbjudit henne att för drygt 30 000 kronor bli antagen till utbildningen, och sedan inte ens behöva studera.

Erbjuds ta en bild i Harvard-tröja

”Den här webbkursen är den alla tar bara för att kunna skriva att de gått på Harvard. Vårt team kommer göra allt arbete, allt du behöver göra är ett prov (vi ger dig kursunderlag) och sedan ta åt dig äran”, kan man läsa i mejlet, rapporterar TMZ.

Hon erbjuds i samma mejl även att besöka skolan och ta en bild i en Harvard-tröja som hon sedan har tillåtelse att lägga ut på sociala medier.

Enligt en talesperson som TMZ varit i kontakt med stämmer det att dokusåpaprofilen fått förfrågan men att hon i stället valde att söka in på egen hand, något även avsändaren bakom mejlet hävdar.