Mobilförbud på Bindefelds finalfest

Gästerna uppmanades att lägga ifrån sig mobiltelefonerna under Micael Bindefelds lyxiga finalfest i Tel Aviv.

Aftonbladet erfar att det beror på den senaste tidens skriverier och den massiva kritik som framförts.

”Mobilfri galakväll – glory halleluja”, skriver Carola Häggkvist i ett inlägg på Instagram.

Under lördagen ägde Micael Bindefelds stora finalfest rum i ett industriområde i Tel Aviv. Temat för aftonen var ”Black Tie Extravaganza” och vid halv sju på kvällen anlände alla gäster till festvåningen Avigdor med bussar.

Bland gästerna märktes partiledarna Ulf Kristersson och Ebba Busch Thor samt kända namn som Pernilla Wahlgren, Felix Herngren och Lena Philipsson.

Under kvällen rådde mobilförbud vilket möjligtvis kan bero på de senaste dagarnas skriverier och den massiva kritik som partiledarna fått utstå för att de valde att följa med på den fem dagar långa bjudfesten.

”Mobilfri galakväll – glory halleluja”, skriver Carola Häggkvist i ett långt inlägg på Instagram där hon också berättar om den vilda festkvällen:

”Och då man dansade sig genomsvettig på dansgolvet tillsammans med väldigt många fler dansglada kollegor och vänner tills konditionen sa ifrån…”.

Micael Bindefeld sparade inte på krutet när det kom till middagen. Carola Häggkvist publicerade under söndagen en bild på menyn och förutom champagne bjöds det bland annat på anklever, aubergineglass toppad med kaviar, variation av israelisk kronärtskocka, tonfisktartar, ugnsrostade lammracks och mycket annat.

Under kvällen bjöd det också på flera uppträdanden. Lena Philipsson sjöng en specialskriven version av ”Dansa i neon”, Christer Lindarw rev av sin ”La Dolce Vita” medan Carola Häggkvist tog ton till ”It’s raining men”.

Under söndagen väntar enligt uppgifter till Aftonbladet en pizzabrunch innan hela gänget flyger hem till Sverige igen.

”Nu ska vi vidare på lunch hela Mickes festgäng”, skriver Carola Häggkvist på Instagram.

Publisert:

LÄS VIDARE