Paolo Roberto gripen för sexköp

Paolo Roberto petas som träningsprofil

”Har avbrutit allt samarbete”

Av: 

Anna Shimoda

Hans Shimoda

NÖJE

Paolo Roberto var ansiktet utåt för populära träningsprogrammet ”15 med Paolo”.

Nu väljer hälsoföretaget Select Wellness att bryta samarbetet med omedelbar verkan.

– Vi blev lika chockade som alla andra, säger grundaren Thomas Bödefeld till Aftonbladet.

I torsdags greps tv-profilen och entreprenören Paolo Roberto för sexköp efter en razzia mot bordeller runt om i Stockholm. Han erkände på plats utanför adressen på Grevgatan på Östermalm där han ska ha betalat 1 500 kronor för sexuella tjänster. Enligt uppgifter ska han senare ha dömts till dagsböter på sammanlagt 25 000 kronor.

Ett mer kännbart ekonomiskt avbräck är alla de affärsavtal som försvann i samma ögonblick som han talade ut i TV4 med Jenny Strömstedt och erkände att han hade köpt sex.

Livsmedelskedjorna Coop och Ica valde att sluta köpa in mat av märket Paolos, Peoples Kitchen Concept AB som står bakom varumärket Paolos beslutade omgående att byta namn på produkten och avsluta samarbetet. Efter det har restaurangkedjan Pane Fresco sagt upp kontraktet med Paolo Roberto och den hemliga klubben Il Barbiere Nascosto beslutade under måndagen att köpa ut minoritetsägaren Roberto ur företaget.

Paolo Roberto var ansiktet utåt för träningsprogrammet ”15 med Paolo”.

”Lika chockade som alla andra”

Nu kan Aftonbladet berätta att hälsoföretaget Select Wellness som står bakom träningsprogrammet ”15 med Paolo”, som har marknadsfört flitigt av Paolo Roberto på hans Instagramkonto, har brutit samarbetet.

– Vi har tagit fram en träningstjänst där Paolo har stoppat in sina kunskaper kring övningarna. Men vi stödjer på inget sätt hans handlingar och då har vi avbrutit allt samarbete med Paolo med omedelbar verkan. Vi blev lika chockade som alla andra så det har vi gjort och även meddelat våra kunder detta, säger Thomas Bödefeld, grundare av Select Wellness.

Kunder har hört av sig

Är det några kunder som själva har hört av sig till er angående Paolo Roberto?

– Ja, de har velat avsluta sina abonnemang. ”15 med Paolo” var den enda av våra tjänster som vände sig till privatpersoner och det är många som under helgen har hört av sig på eget initiativ, som inte vill stödja hans handlingar. Det är vad vi har ägnat helgen åt.

Har ni varit nöjda med samarbetet annars?

– Ja, det har vi. Affärsmässigt har det varit väldigt bra, det är hans handlingar som privatperson som är förkastliga.

Entreprenören Paolo Robertos företagssida paoloroberto.se där hans exfru Lena Arrelöv är styrelseledamot, ligger för närvarande nere. Man möts av en vit sida där det endast går att läsa att sidan är inaktiverad eller tillfälligt ligger nere för underhåll.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Paolo Roberto gripen för sexköp

LÄS VIDARE

Paolo Robertos flickvän om tuffa tiden

ÄMNEN I ARTIKELN

Paolo Roberto gripen för sexköp

Paolo Roberto