Charlotte Perrellis nya lyxhus – granne med Putin

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har letat efter sitt paradis på spanska solkusten i över två år.

I går flyttade familjen in i drömhuset.

– Det är ett väldigt fint område, det är lugnt och det är knäpptyst. Det här är precis vad vi letat efter, säger hon till Nöjesbladet.

Charlotte Perrelli, 44, och maken Anders Jensen, 42, har haft ett semesterboende i Torrevieja på spanska solkusten i många år, men samtidigt varit på jakt efter ett större hus med mer avskilt läge.

Nu har familjen hittat sitt nya drömhus, något Stoppa Pressarna var först med att rapportera om. Enligt uppgifter till Nöjesbladet är det en lyxvilla i El Madroñal strax norr om Marbella som sålts för nära 50 miljoner.

Men det är med blandade känslor familjen låter flyttlasset gå söderut.

”Var sak har sin tid och nu är vi redo för nya äventyr. Nu lämnar vi Torrevieja. Med en liten tår, lite vemodigt”, skrev hon nyligen på sin blogg.

Det nya huset ska vara något alldeles i hästväg. Villan som är nära 800 kvadratmeter stor har fem sovrum och sju badrum, swimmingpool, vinkällare och en enorm terrass med utsikt över bergen och havet ända ner till Marbella och Puerto Banús.

När Nöjesbladet når schlagerstjärnan sitter hon i solen på sin nya terrass är fåordig om det nya huset.

– Vi flyttade in i går. Det är ett väldigt fint område, det är lugnt och det är knäpptyst. Det här är precis vad vi letat efter, säger hon.

– Det tog oss över två år och vi har säkert kollat på mellan femton och tjugo hus innan vi hittade rätt. Men när vi kom hit så kände både Anders och jag att det här är precis vad vi letat efter.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet betalade ni 50 miljoner kronor för huset?

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera.

Det nya lyxhuset ligger i ett kändistätt område och bland familjens nya grannar finns både sångerskan Marie Fredriksson och Rysslands president Vladimir Putin. Den legendariska Hollywoodstjärnan Audrey Hepburn bodde i grannhuset fram till sin död 1992.

Pernilla (Wahlgren, reds anm) bor ju här nere också och hon ska komma hit och kolla in vårt paradis i kväll, avslutar hon.

Publisert: