Megan Thee Stallion: ”Jag blev skjuten”

Rapparen berättar själv om dramatiska kvällen

Uppdaterad 2022-12-13 | Publicerad 2020-07-15

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion har opererats efter att ha blivit beskjuten.

Det skriver den amerikanska rapstjärnan själv på Instagram.

”Jag är otroligt tacksam för att vara vid liv”, skriver hon.

Det var i helgen som TMZ och flera andra medier rapporterade att rapparen Tory Lanez, 27, greps av polis efter att en pistol hittades i en bil, och att rapparen Megan Thee Stallion, 25, som egentligen heter Megan Pete, också var på plats.

TMZ skriver att polisen åkte till en fest i Hollywood Hills, där både Tory Lanez och Megan Thee Stallion hade befunnit sig, efter rapporter om flera pistolskott utanför festen.

TMZ skriver att polisen inte har kopplat Tory Lanez, eller någon annan, till pistolskotten.

”Fick skottskador”

Nu skriver Megan Thee Stallion att hon blev skjuten.

”Det som rapporteras om söndagsmorgonens händelser stämmer inte och jag vill rätta till det. På söndagsmorgonen fick jag skottskador, som ett reslutat av ett brott mot mig, som gjordes med avsikten att fysiskt skada mig”, inleder hon inlägget på Instagram till sina tolv miljoner följare.

Megan Thee Stallion.

Hon fortsätter:

”Jag greps aldrig, polismännen körde mig till sjukhuset där jag opererades för att ta bort pistolkulorna. Jag är otroligt tacksam för att vara vid liv och att jag förväntas kunna återhämta mig helt, men det var viktigt för mig att klargöra detaljerna kring den traumatiska natten. Jag är nu fokuserad på min återhämtning, så att jag kan gå tillbaka till mitt liv och skapa musik så snart som möjligt”.

Släppt musik med Beyoncé

Det framkommer inte i inlägget vem som sköt henne.

Megan Thee Stallion har den senaste tiden haft stora hitlåtar som ”Savage”, ”Hot girl summer”, ”Captain hook” och ”Cash shit”, med hundratals miljoner lyssningar på Spotify och Youtube, och släppte nyligen ”Savage Remix” med Beyoncé.

Login • Instagram

ANNONS

Följ ämnen i artikeln