Benny, 44, är Shirley Clamps nya kärlek

Shirley Clamp har mött kärleken igen.

Sedan några månader tillbaka är Mello-stjärnan tillsammans med Benny Rönnelöw.

– Jag har inte känt så här innan, säger hon till Aftonbladet.

Shirley Clamp med Benny Rönnelöw.
Shirley Clamp med Benny Rönnelöw.

De var ett par i 14 år och tillsammans har de dottern Vilja, 12. Men vintern 2016 valde artisten Shirley Clamp, 47, och Daniel Ottosson, 45, att gå skilda vägar. 

– Vi jobbar väldigt mycket både jag och mitt ex. Vi glömde bort varandra och glömde fråga hur dagen varit, sa Shirley Clamp till Aftonbladet i samband med uppbrottet.

”Vi träffades på nätet”

Shirley Clamp har inte haft någon ny kärlek i sitt liv sedan dess. Men nu kan Aftonbladet berätta att ”Min kärlek”-sångerskan inte längre är singel. När Edsvikens Gelateria bjöd in ett flertal celebra gäster till en BBQ-kväll gjorde Shirley Clamp entré med Benny Rönnelöw vid sin sida och på direkt fråga bekräftade hon att de är ett par.

– Vi har setts i några månader. Jag är jävligt glad för att jag har träffat Benny. Jag har inte känt så här innan och har inte haft någon sedan jag bröt upp med pappan till min dotter. Det känns som det har gått 83 år, säger Shirley Clamp och skrattar när vi påtalar att det måste varit knepigt att hålla avstånd i dessa coronatider:

– Ja, haha! Varför träffas man nu? Men vi träffades på nätet, och för att göra en lång historia kort så hittade vi helt enkelt varandra. Men man funderade ju på det här med corona. Ingen av oss har haft symptom eller varit sjuka, men man vet ju inte. Smart tjej, tänkte jag om mig själv… Men det har gått jättebra.

Shirley Clamp med Benny Rönnelöw.
Shirley Clamp med Benny Rönnelöw.

”Jag är kär och lycklig”

Benny Rönnelöw är 44 år och arbetar inom arbetsklädesbranschen och dessförinnan har han bland annat varit sportchef för Hammarby Hockey. 

Vad är det bästa med Shirley?

– Shirley är fantastisk och hon är ju snygg också. Shirley har också en bra personlighet och bryr sig om andra. Jag är kär och lycklig, säger Benny Rönnelöw och Shirley Clamp är inte sen att hålla med om det sistnämnda.

”Fembarnsmamma”

Än så länge huserar de på varsitt håll, även om de hoppas kunna bli sambos på sikt.

– Vi bor inte ihop, så kul ska vi inte ha det. Det går inte så fort, även om det har gått fort på andra sätt med känslor och så. Men vi bor bara 14 minuter från varandra, jag har tagit tid. När jag och Benny träffades första gången frågade han mig om jag hade barn. Och jag svarade att jag har ett barn. Då sa han ”då har du fem barn nu”. Han har alltså fyra barn sedan tidigare, de är så fina. Så fembarnsmamma nu alltså, det är inte illa... Haha! 

Då är det bara att börja jobba på ett sjätte.

– Nej, det kommer inte hända! För fan, säger Shirley Clamp skrattandes innan de smiter in i vimlet.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN