”Mad men”-stjärnan skiljer sig

Slut mellan Christina Hendricks och Geoffrey Arend

avLinn Elmervik

Skådespelaren Christina Hendricks och maken Geoffrey Arend skiljer sig.

Stjärnorna har varit ett par i tolv år.

”I dag tar vi vårt nästa steg tillsammans, men på varsitt håll”, skriver de på Instagram.

Skådespelarparet Christina Hendricks, 44, och Geoffrey Arend, 41, meddelade separationen på Instagram i går, skriver People.

”För tolv år sedan blev vi kära i varandra och blev partners. Vi blev en del av våra två fantastiska familjer, har skrattat otaliga gånger, lärt känna underbara vänner och välsignats med fantastiska möjligheter. I dag tar vi vårt nästa steg tillsammans, men på varsitt håll. Vi kommer att alltid att vara tacksamma för kärleken vi delade och kommer alltid att uppfostra våra två vackra hundar tillsammans”, skriver Hendricks.

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN
Christina Hendricks och Geoffrey Arend.

Hon fortsätter:

”Vi kommer att ta tid till att återupptäcka oss själva i den här förändringen och vi tackar för att ni har tålamod nog att ge oss utrymme att göra det”.

Christina Hendricks and Geoffrey Arend gifte sig i New York 2009 efter att ha blivit presenterade för varandra av ”Mad men”-skådespelaren Vincent Kartheiser.

Hendricks är mest känd för sin roll som Joan i kritikerrosade ”Mad men” medan Arend spelar i tv-serien ”Body of proof”.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I fjärde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar ” den före detta ”Bonde söker fru”-deltagaren Susanne Brännemo om svårigheterna att dejta efter programmet.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM