Simon Cowell betalar Britains got talent- deltagarens ryggradsoperation

NÖJE

”Det finns inte ord nog för mig att tacka honom”

1 av 2

Simon Cowell har betalat en operation för en tidigare talang-deltagare.

Operationen var för att behandla den femtonåriga flickans skolios.

– Det finns inte ord nog för mig att tacka honom, säger hon till Liverpool Echo enligt Metro UK.

Britains got talent- finalisten Julia Carlile, 15, från dansgruppen MerseyGirls har genomgått en ryggradsoperation för sin skolios. För notan stod programledaren Simon Cowell.

Det var under MerseyGirls första framträdande som de 15-åriga flickorna delade med sig av sina planer för de eventuella prispengarna om de vann Britains Got Talent. De skulle oavkortat gå till att betala deltagaren Julias ryggoperation vilken inte täcks av hennes vanliga försäkring.

Operationen går ut på att fästa metallskruvar i hennes ryggrad för att stabilisera den, och proceduren är helt reversibel fall skruvarna inte skulle förbättra hennes tillstånd. Alternativet som täcks av Julias försäkring skulle däremot fixera hennes ryggrad permanent, en procedur som skulle innebära att hon aldrig skulle kunna dansa igen.

Lovar att hjälpa

Då tonåringarna delade med sig av planerna i programmet svarade domaren Simon Cowell med självklar stämma:

– Vad som än händer ska vi se till att du tas om hand om väl, sade han då.

Nu har Cowell levererat på sitt löfte och betalat hela Julias operation, något som hon bekräftar till Liverpool Echo enligt Metro UK.

– Han behövde inte göra det, och nu har han förändrat hela mitt liv. Det finns inte ord nog för mig att tacka honom och uttrycka hur tacksamma vi alla är. Det här är helt otroligt, har femtonåringen förklarat.

Någon vinst blev det inte för MerseyGirls, men de tog sig till en respektabel nionde plats.

På Twitter har gruppen delat en hälsning från sjukhuset där Julia nu återhämtar sig efter operationen:

”Julia har gjort det! Första operationen avklarad och vi är så stolta och saknar henne så mycket. Vi vill ge henne en ENORM KRAM, vår tjej är en fighter!”, skriver de där.

ARTIKELN HANDLAR OM