Publicerad:

Ryan Reynolds fina gest: Överraskade dödssjukt barn

Av: Louise Åström

Publicerad:
1 av 3 | Foto: Charles Krupa / TT / NTB Scanpix

Ringde upp Daniel, 5, som har en hjärntumör

Ryan Reynolds bjöd Daniel Dowling, 5, på en rejäl överraskning.

Han ringde från inspelningen av ”Deadpool 2”.

– Vi är evigt tacksamma för att han tog sig tiden att prata med Daniel, säger hans mamma Stefanie till tidningen Plymouth Herald.

Skådespelaren Ryan Reynolds är i full gång med att spela in uppföljaren till marvelfilmen ”Deadpool”, där han spelar Wade Wilson.

Under en paus i inspelningen valde han att överraska femåriga Daniel Dowling, från Plympton i England. Daniel har en hjärntumör som inte går att operera. Han fick diagnosen tidigare i månaden, skriver Contactmusic.

Nu har Daniels mamma Stephanie berättat om den fina gesten.

– Daniel svarade i telefonen och Ryan frågade om han visste vem det var. När Daniel insåg vem som ringde frågade han om de kunde facetajma och sen blev han väldigt, väldigt hyper, säger hon till tidningen.

”Han var så exalterad”

Och visst gick det bra att ha ett videosamtal. Under samtalet passade Reynolds på att visa inspelningsplatsen. Samtalet varade i en kvart. Därefter var Reynolds tvungen att återgå till filmandet.

– Daniel berättade för Ryan hur dåligt han mått och hur hans vänner har fått honom att må bättre. Jag är så glad för Daniels skull. Något sånt här är inget han vanligtvis skulle ha fått göra och han var så exalterad. Han berättade för alla sina vänner och lärare. Det är kul att se honom så glad eftersom han har varit nedstämd den senaste tiden.

För tidningen Plymouth Herald har Stefanie berättat att hon skickat ett meddelande till Reynolds assistent och tackat.

– Vi är evigt tacksamma för att han tog sig tiden att prata med Daniel. Det var fantastiskt, säger hon, uppger Contactmusic.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN