Montazami och Läckberg har slutit fred

Efter storbråket: ”Blev jätteosams”

avTorbjörn Ek

Hon blev utpekad som falsk av Camilla Läckberg.

Men nu har Maria Montazami och deckarförfattaren försonats.

– Jag och Camilla har pratat via mejl så vi har faktiskt löst det här, säger Maria Montazami i podcasten ”Nemo möter en vän”.

1 av 4 | Foto: Magnus Sundholm / AFTONBLADET / 75455
Maria Montazami.

Camilla Läckberg, 44, och Maria Montazami, 52, har pratat ut via mejl och är inte längre ovänner.

– Det var mindre än ett år sen, så vi har löst det här, säger ”Svenska Hollywoodfruar”-stjärnan i podcasten ”Nemo möter en vän”.

Bråket började med ett antal inlägg som Camilla Läckberg skrev på Instagram i augusti 2013 efter att de hade stött på varandra under ”Let’s dance”-sändningarna tidigare samma vår. Där hade Maria Montazami tävlat tillsammans med samma danspartner som Camilla Läckberg dansat med året innan.

Pekades ut som falsk på Instagram

Först skrev Läckberg ett inlägg där hon utan att nämna Montazami vid namn beskrev hur hon blivit otrevligt bemött av en av ”Hollywoodfruarna”, som på tv visade upp sig som ”rar och gullig”.

Men i ett efterföljande inlägg på Instagram var Camilla Läckberg tydligare:

”Kanske sticker jag ut hakan i snålblåsten nu - men NÅGON måste ju våga vara den första att säga att kejsaren är naken”, skrev hon i inlägget.

Där tvekade hon inte heller att peka ut Maria Montazami med namn:

”Blev så oerhört besviken att både få uppleva - och höra från många andra håll - att TV-personligheten Maria Montazami behandlar människor på ett helt annat sätt när kamerorna inte är på”, skrev hon då.

Pratat ut via mejl

Bland annat ska Läckberg ha kommit till repetitionslokalen för ”Let’s dance” med lunch till Montazami och dansaren Kristjan Lootus, 39, men Montazami ska bara ha tagig maten och satt sig vid ett annat bord än Läckberg.

När Maria Montazami nu medverkar i Podcasten ”Nemo möter en vän” inför premiären av ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3 på tisdag beskriver hon hur mycket ovänner de faktiskt var en period.

– Jag och Camilla blev jätteosams, säger hon i podcasten.

– Men jag har goda nyheter. Jag och Camilla har pratat via mejl så vi har faktiskt löst det här, för det var missuppfattningar från tidning utan att hon och jag pratade med varandra.

Och med hjälp av mejlväxlingen verkar de ha blivit vänner igen.

– Jag är jätteglad och jag tror att hon också är lika glad, säger Maria Montazami i podcasten.

ARTIKELN HANDLAR OM