Whitney Houston

Mystiska detaljen om Whitneys död: ”Var någon annan i rummet”

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Var Whitney Houstons död en olycka – eller ett mord?

I en intervju med NME avslöjar regissören bakom nya dokumentären ”Whitney” att stjärnans personal misstänker att någon fanns i rummet när hon dog.

– Kranarna hade varit på tillräckligt länge för att badkaret skulle svämma över, men vem stängde av dem? säger han.

Det kan finns mystiska omständigheter bakom Whitney Houstons död.

Världsstjärnan hittades död i badkaret i sitt rum på lyxhotellet Beverly Hilton i Los Angeles och obduktionen visade att hon drunknade. Hon hade också en kombination av alkohol och lugnande tabletter i kroppen.

Nu delar regissören Kevin MacDonald, som ligger bakom nya dokumentären ”Whitney”, med sig av tidigare okända uppgifter som väcker nya frågetecken kring hennes död.

I en intervju med NME säger filmmakaren att han efter timmar av samtal med Whitney Houstons närmast anhöriga fått veta att hennes personal misstänker att någon annan var inblandad i dödsfallet.

”Var så mycket vatten”

– Det var diskussioner om dödsfallet, som var så mystiskt. Mary Jones, hennes assistent, berättade för mig att hon tror att det kan ha varit någon annan i rummet när Whitney dog, eftersom det var så mycket vatten på golvet, men kranarna i badkaret var avstängda. Kranarna hade varit på tillräckligt länge för att badkaret skulle svämma över, men vem stängde av dem? säger han.

Dokumentären ”Whitney” berättar historien om popstjärnans uppväxt, uppgång och fall har premiär i USA i morgon.

Hade drogproblem

Whitney Houston hittades död den elfte februari 2012, 48 år gammal. Personer i hennes team ska ha blivit oroliga efter att stjärnan varit i badrummet på Bevery Hilton Hotel i över en timme.

Houston kämpade med drogproblem i flera år, och efter hennes död hittade polis flera sorters receptbelagd medicin på rummet.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Rockbjörnen
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Whitney Houston