Ebba von Sydow i bråk

Portad från Stureplanskrogar i tre år

Nöjesskribenten Ebba von Sydow har gjort sig omöjlig på Stureplan. Efter en dispyt med Stureplansgruppens vd Vimal Kovac är hon portad på ett antal kändisställen.

Ebba von Sydow har gjort sig ovän med en av Stureplans mäktigaste personer. Vad som gjort att hon blivit portad från Stureplansgruppens samtliga ställen är dock oklart. Enligt Ebba von Sydow handlar det om ett missförstånd.

Stephanie af Klercker som är pressansvarig på Stureplansgruppen tycker att det räcker med att gå ut med att Vimal Kovac och Ebba von Sydow inte är så bra vänner just nu.

– Det handlar om en dispyt mellan dem, mer än så vill jag inte säga, säger hon.

Är det inte en ganska kraftig åtgärd att porta någon i tre år?

– Jo det är det, säger Stephanie af Klercker.

Ett missförstånd

På sin blogg skriver Ebba von Sydow om det som inträffat och hon hävdar att det hela är ett missförståd som fått alldeles för stora proportioner. Hon skriver att bråket ska ha uppstått när två främmande män kom fram till henne på Sturecompagniet under fredagskvällen och ville prata. Ebba ska då ha varit på väg därifrån och skriver att hon valde att gå tillsammans med sina tjejkompisar, i stället för att konversera med männen. Att en av männen var Vimal Kovac hade hon ingen aning om.

Ebba von Sydow dementerar också rykten om att hon ska ha hällt ett glas vin på Kovac.

Stureplansgruppen äger elva krogar och klubbar runt Stureplan. Några av de mest kända är Spy Bar, Sturecompagniet och Laroy.

Ebbas blogg
Publisert: