De driver med Gynning i TV 4

NÖJE

Sexpåhopp och snopp i grytan i nya humorserien

1 av 4 | Foto: Idoler Carina Berg och Carolina Gynning parodieras i ”Hey Baberiba”-gängets nya serie ”Fredag hela veckan”.

Carolina Gynning framställs som lösaktig.

Per Morberg lagar mat med snoppen.

Sex-påhoppen haglar i TV 4:s nya humorprogram ”Fredag hela veckan”.

”Hey Baberiba” må ha gått i graven.

Men den råa humorn har följt med David Hellenius, Christine Meltzer och Peter Magnusson till nya satsningen ”Fredag hela veckan”. När Aftonbladet besöker en provinspelning av programmet är det två av fyrans egna profiler, Carolina Gynning och Per Morberg, som hamnar i skottlinjen.

Magnusson som Berg

Den forna ”Idol”-programledaren Gynning hånas för sitt sexliv. I sketchen tafsar hon på en kille som sökt till programmet och de båda springer i väg tillsammans.

– Hon kommer göra det hon gjort med pojkar i hotellrum under auditionturnén hela hösten, skriker Peter Magnussons alias ”Carina Berg”.

I en annan sketch lagar Peter Magnusson – i rollen som Per Morberg – mat med sin snopp. Den används för att röra i grytan. Per Morberg framställs på flera sätt som sexfixerad. Han tränger in en gurka i en stor bit rådjurskött och pratar om att fyllningen ska in i alla öppningar.

– Det gör ingenting om det spricker upp, säger karaktären.

Inget för Morberg

– Jag har ju inte sett programmet, så jag vet inte hur det är. Klart är att jag aldrig har stoppat in en gurka någonstans i alla fall, säger Per Morberg.

Det är inte säkert att provinspelningens sketcher kommer att användas. Men klart är att många aktuella kändisar kommer att utsättas för påhopp i TV4:s nya fredagsunderhållning – som har ”Saturday night live” som förebild.

– Har man varit på kvällstidningarnas löp under veckan får man nog räkna med en släng av sleven, säger exekutiva producenten Karin Stjärne.