Dumpad – igen

NÖJE

Därför lämnade John Mayer ”Vänner”-stjärnan

Foto: Den här gången såg det ut som om Jennifer äntligen hade hittat den rätte. Hollywood fullkomligen dränktes i bilder på lyckliga middagar och romantiska poolmys, det snackades till och med om giftermål bara veckan innan förhållandet tog slut.

Jennifer Anistons kärleksspiral fortsätter spikrakt neråt. Uppbrottet med John Mayer innebär ännu ett misslyckande för stjärnan som längtar efter både barn och giftermål.

– Jag vill inte ödsla någon annans tid om allt inte känns helt rätt, säger rockstjärnan till Us weekly.

Foto: – Till en början blev Jennifer ursinnig när hon fick höra Johns beslut, nu är hon bara ledsen och olycklig, säger en av Jennifers vänner till Daily Mirror.

Anistonförbannelsen har slagit till igen. Senast i raden av misslyckade förhållanden står rocksångaren John Mayer, 30, som i förra veckan bekräftade att han och Jennifer Aniston gjort slut. Ända sedan skilsmässan med Brad Pitt, 44, för tre år sedan har den 39-åriga ”Vänner”-stjärnan vunnit VM i känslosamma uppbrott och står nu återigen med ett brustet hjärta.

– Till en början blev Jennifer ursinnig när hon fick höra Johns beslut, nu är hon bara ledsen och olycklig, säger en vän till Daily mirror.

Ovilja att binda sig

Bakgrunden till det inträffade sägs vara Mayers ovilja att binda sig på den nivå som Jennifer kräver. Paret har pratat om både barn och giftermål och i slutändan kände Mayer att han inte är redo.

– Jag avslutade förhållandet för att vara ensam, jag vill inte ödsla någon annans tid om allt inte känns helt rätt. Jag är ledsen men det är inte intressantare än så, det är dags att någon står upp för den här tjejen, jag tycker hon är fantastisk säger låtskrivaren i en intervju med US weekly.

Vidare fortsätter han.

– Hon är en av de härligaste människorna jag träffat i hela mitt liv. Jag går igenom något väldigt personligt just nu. Du kan inte få allt och det suger.

När det började viskas om att en närstående separation väntade dök det upp rykten om otrohet, från bådas sida. Mayer ska ha setts ihop med en servitris och en marknadsföringsassistent medan Aniston syntes med en manlig modell. Mayer förnekar dock att otrohet skulle vara inblandat.

– Det finns inga lögner och ingen otrohet bakom. Människor är olika, de har olika kemi och olika liv. Det har inget med ålder att göra. Det handlar om att vara ärlig när man går in i ett förhållande och ärlig när man går ut ur ett.

Frusit in sina ägg

Den stora hjärtefrågan är förstås barn. Klick! har tidigare rapporterat om hur skådespelerskan frusit in sina ägg i kampen mot den biologiska klockan och hur man efter man varit ovillig att binda sig. Förhållandet med brittiska modellen Paul Sculfor, 36, tog slut efter bara sex veckor och den årslånga relationen med skojfriske skådisen Vince Vaughn, 38, slutade även den i tårar. Samtidigt fortsätter ex-maken Brad Pitt att producera ungar på löpande band, något som knappast gjort situationen bättre.

– Jennifer håller god min men egentligen är hon väldigt upprörd. Hon var inte beredd på hur hon skulle reagera när hon såg bilder på Angelina och hennes babymage, sa en nära vän till stjärnan när Angelina Jolie, 33, väntade tvillingar.

Den här gången såg det ut som hon äntligen hade hittat den rätte. Hollywood fullkomligen dränktes i bilder på lyckliga middagar och romantiska strandäventyr, det snackades till och med om giftermål bara veckan innan förhållandet tog slut.

– Jen ville inte ha barn eller gifta sig i år, men hon ville att de skulle göra upp planer för sin framtid tillsammans. Dessutom ville hon försäkra sig om att han skulle skära ner på sitt turnerande om de i framtiden skulle få ett barn, säger en vän till Daily mirror.

Tjat om pengar

Andra källor menar dock att det var hon som skötte dumpandet och inte tvärtom. Enligt Chicago Sun-Times tröttnade Aniston på Mayers påstådda vänsterprassel och fick helt enkelt nog när han syntes på Us weeklys omslag med en bandmedlems fru i ett badkar. MSNBC.com å andra sidan hävdar att Aniston var trött på Mayers ständiga tjat efter pengar.

– Du är antingen otrogen eller så gör du slut. Och jag är inte det första. Det finns inga lögner och inget skitsnack, säger John Mayer.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!