Paris Hilton söker ny bästis – i dokusåpa

NÖJE

Önskas: lojal, het och äkta kille eller tjej

Paris Hilton känner sig ensam.

Nicole Richie, Lindsay Lohan och Mischa Barton har svikit henne.

Nu söker hon en ny bästa vän – genom en dokusåpa.

Foto: trött på svek Paris Hilton vill ha riktiga vänner. Nu letar hon efter dem i tv.

Paris Hilton är desperat efter en riktig kompis.

– Jag behöver en bästa vän som är het, som kan hänga med i min fart, som är äkta och som inte kommer hugga mig i ryggen, säger hon.

Efter att ha blivit dumpad av den ena kändisvännen efter den andra har hon en ny strategi. Helt vanligt folk ska få tävla om att bli hennes nya bästis.

I dokusåpan ”Paris Hiltons new best friend” ska hotellarvtagerskan flyga till England för att söka en BFF, best friend forever.

Känner sig ensam

– Jag är jämt i Storbritannien, men jag kan inte ta med mig mina vänner, så jag har bestämt mig för att leta reda på en ny BFF på andra sidan av dammen, säger hon.

Kandidaterna ska bo tillsammans i ett lyxhus. Paris kommer utsätta dem för olika uppdrag för att testa deras lojalitet. Sedan kommer hotellarvtagerskan att slänga ut dem en efter en tills hon gjort sitt val.

– Jag lämnar inte London förrän jag har hittat den där fantastiska tjejen eller killen som klarar av utmaningen att vara min brittiska bästis, säger hon.

Lycksökare som är ute efter en romans kan lägga ner direkt. Paris Hilton fortsätter hålla fast vid pojkvännen, Good Charlotte-gitarristen Benji Madden.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!