Skandal dagar före prinsbröllopet – pappan ställer in

Meghan Markles pappa skulle leda henne fram till altaret.
Men nu säger Thomas Markle att han inte kommer att närvara.
Enligt TMZ vill pappan, som blivit påkommen med att ta betalt för bluffbilder, inte skämma ut sin dotter.

Bara dagarna innan prins Harry och Meghan Markle säger ja till varandra skakas prinsbröllopet av en stor skandal.

I veckan skulle prins Harry träffa Meghan Markles pappa Thomas Markle, 63, för första gången. Och nu på lördag, den 19 maj, var tanken att Thomas skulle lämna över sin dotter till Harry under bröllopet.

Men nu blir inget av det av.

Beskedet kommer efter att det avslöjats att Thomas Markle gått med på att mot betalning iscensätta paparazzibilder där det ser ut som att han förbereder sig inför bröllopet.

Fått negativa rubriker

Meghan Markles halvsyster Samantha Grant påstod i en tv-intervju i måndags att det var hon som föreslog fotograferingen. Meningen var att Thomas, som hon menar fått negativa rubriker i brittisk media, skulle framställas på ett positivt sätt.

Till TMZ säger nu Thomas Markle att han inte kommer att närvara vid bröllopet på lördag. Dels på grund av sitt hälsotillstånd, Markle skrevs nyligen ut från sjukhus efter att för sex dagar sedan drabbats av en hjärtinfarkt. Men också för att han inte vill skämma ut den brittiska kungafamiljen.

Prinsparet uttalar sig

Thomas Markle ska inte ha inte hört något från sin dotter Meghan sedan han tog beslutet att inte gå.

Enligt CNN är Meghan Markle dock orolig för den press som hennes pappa nu utsätts för. Och i ett uttalande från Kensington palace ber prinsparet om förståelse och att respekt visas mot Thomas Markle.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE