Äntligen kan du söka jobbet som superhjälte eller Disneyfigur

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Adam Berry / Getty Images Europe
Ditt nya jobb?

Disneyland söker just nu en hel skrälldus med superhjältar och prinsessor. Kravet: Att du ska ha energi och vara entusiastisk

För många är det hur deppigt som helst att jobbmarknaden för superhjältar och Disneyfigurer är oerhört begränsat. Både Musse Pigg-öronen och Spiderman-dräkten skulle ju sitta som en smäck på din kropp. Du känner ju i hela dig att DU är helt perfekt som en rättrådig superhjälte eller en modig Disneyprinsessa på jakt efter en glassko.

Busa och förtjusa

Nu kan det bli ändring på det hela. Nu har du chansen att båda busa och förtjusa Europas befolkning. Disney söker hur mycket superhjältar och Disneyfigurer som helst till Eurodisney-parken.

En vanlig dag på jobbet

Tanken är att du ska flanera runt i dräkten och bara vara lite skönt superhjältig eller kufigt Disneyaktig. Ibland är det en parad där ni alla vinkar och gör konster, ibland smyger du bara upp bakom en glasskiosk och ser spännande ut. Viktigaste av allt är att du ska ha energi och vara entusiastisk.

Olika karaktärer

Viktigt att veta innan du söker är att du måste vara redo att spela olika karaktärer. Alltså Thor på förmiddagen och kanske Pocahontas eller Kalle Anka på eftermiddagen.
Jobbet söker du här

Publicerad:

LÄS VIDARE