Bisarra påståendet: Tupac Shakur lever

Brottsdömda stjärnproducentens son hävdar: arbetar med rapparen i studion

Suge Knights son hävdar: Tupac Shakur lever.

Dessutom hävdar den aspirerande musikproducenten att rapparen arbetar på ny musik.

”Det här är inget skämt”, skriver han i ett av flera instagraminlägg.

Ryktena har cirkulerat sedan Tupac Shakur sköts till döds i en så kallad drive-by 1996. Precis som med Elvis Presley och Michael Jackson fortsätter fans och andra att hävda att rapparen inte alls dog och i själva verket lever än i dag.

Nu är det Suge J Knight, son till tidigare musikmogulen och producenten Suge Knight som kommer med samma påstående om sin fars tidigare samarbetspartner, skriver Daily Mail.

Suge J Knight hävdar i inlägg på Instagram att Tupac inte bara lever, utan även att de arbetar tillsammans i studion på ny musik.

”Jag har Pac tillbaka i studion. Ny musik på gång”, skriver han bland annat och lägger till:

”Det här är inget skämt”.

I ett senare inlägg skriver Suge J Knight också:

”Jag behöver den hetaste producenten för att jobba på ett projekt med Pac”.

Har båda spätt på ryktena

Tupac Shakur sköts till döds i september 1996. Rapparens tidigare samarbetspartner Suge Knight avtjänar ett 28-årigt fängelsestraff för dråp 2015. Även Knight den äldre har tidigare antytt att Tupac Shakur inte alls dog i skjutningen 1996. I en dokumentär från 2017 berättade han om sitt sista möte med Tupac, på sjukhuset efter att han blivit skjuten:

– När Pac dog... Eller om han nu dog. Jag menar, när jag lämnade sjukhuset, så hade jag och Pac skrattat och skämtat. Jag förstår inte hur någon som mår så bra plötsligt kan bli så dålig, sa han då.

Nu fortsätter Knights son att hävda, inte bara att Tupac kanske aldrig dog, utan att han både lever och arbetar på ny musik. Knight den yngre kom med liknande påståenden redan i oktober, då han på Instagram hävdade att mordet på raplegendaren var en bluff och att Tupac var vid liv och mådde bra i Malaysia, skriver Daily Mail.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN