Galasäsongens mest oväntade, vackraste och chockerande

Uppdaterad 2015-03-05 | Publicerad 2015-03-02

Golden Globe, BAFTA, Grammy, Guldbaggen, EMA, Grammisgalan, SAG Awards. Vilken galasäsong det har varit! Och den avslutades med buller och bång på Oscarsgalan. Så har stunden äntligen kommit då vi ska sammanfatta den härliga säsongen och lista stjärnorna som fick oss att tappa hakan under ”Award Season”.

Vackraste klänningarna

Här har ni dem. Kvinnorna som kammade hem högst poäng för sina blåsor under säsongen.

Mest omdiskuterade galastilen

Keira Knightley har minst sagt varit en het potatis den här galasäsongen. Skådespelarens gravidstil på röda mattan har dragit åt lite olika håll och lett till långa diskussioner. På vissa galor har hon knockat modepressen och på andra lämnat oss undrande. Spana in Keiras omdiskuterade galasäsong i bildspelet.

Chockarna!

Vi vill varna känsliga tittare. Här kommer nämligen säsongens nakenchockar. Och de presenteras av Rita Ora, Irina Shayk och drottningen av pop.

Mest otippade valen

Vem visste att plast-tofflor, röda skinnhandskar, prinsessbakelser och byxor med släp skulle vara helt fenomenalt på röda mattan?!? Här har vi säsongens mest otippade val.

Gillade du den här artikeln? Glöm inte att följa Theyouway (extern länk) på Facebook för att ta del av fler tips, nyheter och riktigt bra tävlingar!

Text: Rebecka Wållgren Foto: AP, Splash

ANNONS

Följ ämnen i artikeln