Biel: Jag är för snygg

avFrida Sjödin

Publicerad:
Uppdaterad:

Tror sig få problem med att få roller

Foto: ap
Jessica Biel och Justin Timberlake.

Att vara snygg som skådespelare är inte alltid av godo. Jessica Biel tror att hennes utseende kan sätta käppar i hjulet om hon vill ha mer seriösa roller, uppger hon i Daily News.

Med roller i filmer som ”I now pronunce you Chuck and Larry” och ”Summer catch” har Jessica Biel inte direkt hamnat i filmvärldens mest seriösa fack. Nu vill skådespelerskan flytta fokus och göra fler roller med substans. Något som kan bli knepigt att göra om man är för vacker, enligt skådespelerskan själv.

– Det är verkligen ett problem. Jag måste vara brutalt ärlig. Om de inte gillar min provspelning så anställ mig inte. Men om de inte ens vill se mig så gör det ont, säger skådespelerskan till Daily Mail.

Inte gifta sig

Biel har precis flyttat ihop med pojkvännen Justin Timberlake i en lägenhet i New York. Men mer än så vill skådespelerskan inte knyta banden ännu.

– Jag har ingen aning om jag vill gifta mig eller inte. Jag har mycket att göra karriärmässigt. Jag har inte flyttat till New York på heltid. Jag är här för att jag är intresserad av teater, säger Biel till Daily Mail.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!