”Vi har blivit väldigt nära”

Av: Frida Hübenette Högberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Trots otrohetshånglet – nu fortsätter Malin
Johansson och Alexander Rybak att träffas!

Dansparets hemliga möte på hotell i Stockholm.
Foto: Poppe Linge
Dansparets hemliga möte på hotell i Stockholm.
Så här är vi vana att se dem: Rybak och Malin tätt omslingrade på dansgolvet.

”Let’s dance”-paret Malin Johansson, 24, och Alexander Rybak, 24, har varit drabbade av romansrykten sedan dag ett i rutan. Dansösen och fiolhoben har envist förnekat spekulationerna – och för några veckor sedan tog Alexander med sig sin norska flickvän Maria till inspelningarna som ytterligare ett intyg på att han bara hyser vänskapskänslor för sin tävlingspartner.

– Det hade varit väldigt, väldigt underligt om jag skulle flirta med en tjej på dansgolvet som inte är Maria, sa han till norska tv-programmet ”God kveld”.

Erkänner otrohet

Men nyligen kunde norska veckotidningen Se og Hør publicera bilder som vittnar om något helt annat. Bilder där Malin och Alexander syns på nattklubben Berns i Stockholm en tidig lördagsmorgon – förenade i djupa kyssar.

Nu erkänner Alexander Rybak att han har varit otrogen mot Maria Strøm Slyngstad med svenska Malin Johansson.

– Jag har handlat väldigt fel, säger den forna ”Eurovision”-vinnaren till Se og Hør, men avslöjar också att hans ”jente” valt att förlåta sveket.

– Det har skett ett mirakel. Maria och jag är fortfarande tillsammans, säger han till tidningen.

”Ingen smart grej”

När Klick! först kontaktade Malin om bilderna ville hon inte kommentera dem. Nu, när Alexander erkänt sitt snedsteg, väljer hon att tala ut om deras nattliga hångel:

– Det var ingen smart grej att göra. Men vi har blivit väldigt nära vänner, och det blir så när man jobbar ihop med någon som man är nära vän med. Det blir så mycket känslor när man åker ut ur tävlingen, liksom. De kommer fram med den besvikelsen, säger dansösen till Klick!

Har något sådant här hänt förut?

– Nej, gud nej. Det här är första och enda gången det har hänt.

Nu kan Klick! avslöja att paret har fortsatt att träffas efter händelsen. De blev fotograferade när de följdes åt till norrmannens temporära Stockholmsboende så sent som förra veckan. I fredags kväll gick de in på Clarion Hotel i Skanstull, och källor påstår att de även tillbringade föregående natt där tillsammans.

När Malin Johansson blir informerad om bilderna vill hon inte berätta varför hon följt med Alexander Rybak hem till hotellet.

– Nej, det vill jag inte. Jag vill verkligen inte kommentera det, säger hon.

”Har pratat om det”

Malin har tidigare hävdat att hon och Alexander numera håller sig på en professionell nivå, och sagt att kyssen inte har skadat deras relation:

– Vi har tränat ihop och pratat om det som hände, så jag tror inte att det är någon fara, berättade hon för Klick!

Dansproffset, som kopplades ihop med sin tävlingspartner Stefan Sauk under förra säsongen, har även sagt att hon inte är helt säker på sitt nuvarande civilstånd:

– Jag har kanske inte en partner. Men jag har väldigt starka känslor för någon, sa hon till Nöjesbladet.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN