”Det är jäkligt obehagligt”

Foto: Pär-Ola tycker att det är förvånade att romansen med hästtjejen Emma fått så stort medialt utrymme.
NÖJE

Skulder, otrohet och en 18 år yngre flickvän. Efter uppmärksamheten krig tv-bonden Pär-Olas skandalfyllda förflutna görs han nu till åtlöje av omgivningen.

– Folk tittar och pekar. Det är jäkligt obehagligt, säger Pär-Ola.

När Klick! grävde i ”Bonde söker fru”-deltagaren Pär-Ola Nyströms livsarkiv förra veckan hittade vi bland annat en otrohet och en kort romans med en gift kvinna. Lägg därtill en okänd son och skatteskulder. Pär-Ola förklarade själv att han var ung och dum när han var otrogen mot sin flickvän och att han inte visste om att kvinnan han strulat med under en kväll var gift.

– Det var jävligt mycket skitsnack när folk fick veta att jag skulle vara med i programmet. Att jag skulle ha flyttat ihop med en kille och allt möjligt, förklarade han då. 

”Det är genant”

Men stormvindarna som blåst runt 37-åringens hästgård håller i sig. I dag är Pär-Ola välkänd i hemtrakten kring Örebro och han beskriver uppmärksamheten som ”jobbig”.

– Det är underligt att gå runt där jag normalt brukar gå, i affären, på stan, eller när jag sitter i bilköer, för folk tittar och pekar. Det är jäkligt obehagligt. Det är nästan så jag skäms lite ibland. Eller det är genant kan man säga, säger han till Klick!

”Vad tokigt det här blev”

Störst uppståndelse har hans förhållande med den i dag 19-åriga hästtjejen Emma väckt. Flera tidningar har skrivit om romansen, som enligt Emma ska ha inletts när hon var 16 år. Pär-Ola har dock en annan version och har nu konfronterat Emma.

– Jag tyckte att det var lustigt att hon hade sagt att hon var 16. Så jag frågade henne om det, säger han.

– Men det visade sig att hon bara hade nämnt att det var då vi sågs för första gången. Inte när vi började ”träffas”. Och då tänkte jag shit, vad tokigt det här blev.

Pär-Ola menar att Emma var myndig när de inledde en relation. Och säger att han tycker att det är förvånade att romansen fått så stort medialt utrymme.

– Jag har aldrig nekat till att jag varit tillsammans med henne. Vi dejtade ju under en tid och det är inget konstigt med det ... tycker jag.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!