Fredagsintervjun: Linda Hallberg

Makeupartisten och bloggaren Linda Hallberg.
Makeupartisten och bloggaren Linda Hallberg.

Fredag igen! Den här veckan har vi träffat Linda Hallberg som förra veckan blev utsedd till ”Årets skönhetsbloggare” på Swedish beauty and cosmetics award.

Linda när hon sminkar bloggaren Angelica Blick.
Linda när hon sminkar bloggaren Angelica Blick.

Vem är du?

– Jag är Linda,  makeupartist, hårstylist och bloggare på Lindahallberg.se

Vilka sminkprodukter kan du inte leva utan?

– Just nu är det Make up for evers ”HD foundation” som helt klart är den bästa foundation jag någonsin haft. Den täcker utan att bli kakig och håller sig jämn och fin hela dagen. Sen gillar jag Anastasias brynprodukter och de talar nästan för sig själva, de är konstant slutsålda världen över. Jag gillar speciellt deras ”Brow pro palette” och ”Dipbrow pomade”. Min sista favorit är ett rouge från NARS som ser helt galen ut i förpackningen men blir jättenaturlig om man applicerar den försiktigt. Färgen heter ”Boys don't cry”. De produkterna är i stort sett de enda jag använder till vardags.

Vilka är de tre största makeuptrenderna för våren?

– Som alltid på våren är det pastellerna som återkommer, annars är det väldigt blandat skulle jag säga. Trenderna flyter allt mer in i varandra. vilket jag tycker är kul! Jag tycker inte att man ska skippa de mörkröda läpparna bara för att det blir vår liksom..

Vilket är det största makeupmisstaget folk gör? Vilket är det största du har gjort?

– Det är väl att man använder samma foundation året om, vilket kan se jättekonstigt ut eftersom man byter hudfärg året om. Min största miss var när jag tog ”Absolut torr” på mina finnar för att jag trodde de skulle försvinna då. Det gjorde de inte. Istället jag såg ut som jag blivit myggbiten i hela ansiktet.

Vad händer i ditt liv just nu?

– Så himla mycket! Jag har nog aldrig haft så lite tid över som nu. Att blogga på heltid samtidigt som jag frilansar som makeupartist i princip på heltid är inte helt lätt att få ihop, men man får passa på medan man kan!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN