Efter Postkodmissen: ”TV4 bad om ursäkt”

Av: Frida Söderlund

Publicerad:

Nu får Berit komma tillbaka till programmet

1 av 4 | Foto: THOMAS JOHANSSON
Berit Krantz, 70, från Hovås.

Hon blåstes på miljonchansen.

Nu får Berit Krantz en andra chans i Postkodmiljonären.

– TV4 bad om ursäkt och blev väldigt glada att jag ville komma tillbaka, säger hon till Nöjesbladet.

Berit Krantz, 70, från Hovås fick fyra felaktiga svar att välja på i Postkodmiljonären.

Nu rättar TV4 till misstaget och låter Berit komma tillbaka till programmet och tävla vidare på samma svarsnivå.

– Det känns jätteroligt att få en chans till. Jag har snart suttit tre gånger i heta stolen nu och det är det sannerligen inte alls som fått göra, säger hon till Nöjesbladet.

”Pressen har ökat”

Den tredje september är det dags igen. Då spelas programmet in på nytt med Berit i svarsstolen. Enligt TV4 var det på grund av ord som fallit bort i frågeformuleringen som de fyra svarsalternativen blev felaktiga.

– De bad om ursäkt och tyckte att det var väldigt tråkigt. Men de är väldigt glada att jag vill komma tillbaka. Jag hade ju kunna sagt att jag inte brydde mig och inte ville ställa upp för att det blev så knöligt, säger Berit.

Efter misstaget har Berits Facebook-sida svämmat över av stöd från svenska folket. Så pass att hon inte ens kom in på den under måndagen. Men än har hon inte hunnit börja ladda inför nästa omgång.

– Pressen har ökat på mig nu. Kära någon, nu ska jag leva upp till alla människors förväntningar också. Alla dem som aldrig tittat förr men som kommer att titta nu för att de vill se hur det går, säger Berit.

Publicerad: